Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peppe79

senior tag

Azt mondják, hogy az embernél automatikusan kialakulnak különböző reflexek. Így például, amikor egy óriásit taknyol, igyekszik úgy földet érni, hogy az a legkevésbé fájjon. Na, ezt az automatizmust írja felül az, amikor valaki fotós felszereléssel esik el. :C Történt ugyanis, hogy a belvárosban sétáltam, és szabálytalanul gyalogoltam át az úttesten, hogy hamarabb elérjek egy szecessziós épületet, aminek a homlokzatát szerettem volna lefotózni. Csakhogy időközben megindult a forgalom is, úgyhogy egy picit sietősebbre kellett fognom. Viszont nem vettem észre az úttesten lévő beton "ciciket", megbotlottam, burleszk-szerűen léptem még vagy hármat, aztán hatalmasat vágódtam a járdán. :) A pillanat tört része alatt történt az egész, mégis valahogy felülírtam azt az automatizmust, hogy a saját testi épségemet óvjam, inkább a fotós cuccomat védtem. Mindezt úgy, hogy nyakamban a fényképezőgép, amit jobb kézzel fogtam, hátamon a fotós hátizsák 2 zoom objektívvel, szűrőkkel, bal kezemben pedig egy Optech dupla hátsó sapka, rajta a 12mm-es Samyanggal, és a 25mm-es Mitakonnal. :N A jobb könyökömet és térdemet behajlítottam, és kb. 45 fokban elfordítottam a törzsemet, hogy megóvjam a becsapódástól a gépet, és az objektíveket. Itt-ott lejött a bőröm, a térdem és a medencém rohadtul fáj, de a fotós cuccnak semmi baja nem lett, nem koccantak az objektívek sem, hála a nagyon jól bélelt Vanguard hátizsáknak.
    Azért jövőre, a Tara kanyonban nem szeretnék hasonlót átélni, nehogy aztán ott is a gépet mentsem inkább... :DD

Új hozzászólás Aktív témák