Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
válasz
aginor
üzenetére
Nekem igazából az a bajom az Olympus-Om természetfotós vonallal, hogy ezek a retró kinézető vázak (EM-10 ás EM-5) nekem ránézésre sokkal inkább hipszter városi közegbe valók. Természetbe én inkább egy Nikon, Canon DSLR krumplit tudok elképzelni jó fogással, gumírozással. Tudom, ott van az EM-1, meg az EM-1X, de az csak 2 gép a többi mellett. Mondom úgy hogy nekem EM-10 II-m van és nagyon elégedett vagyok vele univerzális felhasználásra. Másrészt természetbe nem mindenesetben jó a kis szenzor. Madár/egyéb van fotózásra jó lehet a tele/kis szenzor kombó miatt. De táj fotósok pl. nagyrészt nagyobb szenzoros gépeket használnak a nagyobb dinamikatartomány/részletesség miatt (Sony A7R család pl). Bár ez csak az én meglátásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest