- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Nem egészen egy hónapja van meg, elődje nálam G3 (amit bevallom, nem tudtam megszokni) és GX1 (amit viszont szeretek).
Az AF natívnak mondható obikkal szerintem tök jó, kicsit jobbnak érzem, mint a Panákét. Sigma 19/2.8-am és Xiaoyi 42,5/1.8-am van, meg még egy kölcsön kapott Pana Lumix 25/1.7 volt eddig a vázon. Az EVF, kijelző, fogás, képminőség nekem bőven jó. A manuális obikkal még nem volt alkalmam, időm érdemben kipróbálni.
Amikkel nem vagyok egészen kibékülve, azok a pici gombok/kezelőszervek (sajnos, nálam túl jól működik néha a videóindítás
), amiket nagyon könnyű elállítani, de igazából ennek tudatában, sok-sok utánaolvasás után vettem meg, szóval ez egy olyan kompromisszum, amit hajlandó voltam megkötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), amiket nagyon könnyű elállítani, de igazából ennek tudatában, sok-sok utánaolvasás után vettem meg, szóval ez egy olyan kompromisszum, amit hajlandó voltam megkötni.