Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Az én 12-32-őmet is utolérte a típus betegség. Lejött a zoom gyűrű. azt vettem észre, hogy egyre nehezebb tekerni, majd egy idő után kezd elcsúszni a skála, végül le lehetett húzni. Valami fekete ragaccsal lehetett rögzítve és teljesen szétmaszatolódott, olyan mint amivel a mobilokat ragasztják. Óvatos, alapos tisztítás után B7000-el visszaragasztottam. Egy óra után elég jól fogja, ha nem lenne elég erős akkor nyom nélkül lejön és kétoldalassal rakom fel, amivel a gumi markolatokat is szokták és úgy olvasom a többségnek bevált, szintén nem bántja a felületet.
Persze máris agyaltam, hogy gyártok rá egy olyan gyűrűt, kicsivel vastagabb falút, ami a kinyitottobi végéig ér és így védi ezt a teleszkóp rendszert, összecsukni se lenne muszáj, lehetne 49 vagy 52-es szűrőmenete.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest