- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madgie
üzenetére
Igen, valahogy úgy, de inkább azért érdekel, hogy ha eladnám, akkor mennyire sokat lehet bukni az ilyesmivel

Amúgy nem tudom, hogy mennyire jönne be, nem próbáltam még, csak 9-18-at egy pár percre (köszi Ear001
), de azért ez annál is szélesebb jóval. Azért csábít nagyon, mert adná magát az ilyen kis sikátorokban, meg felhőkarcolók közé bemenni egy ilyennel. De őszintén, nem tudom milyen eredményes lenne az akció 
Még felmerült bennem újra a 12-32 ötlete, de az nem igazán nagy látószög.pollai: Köszi neked is
Jó képek, érdekesen rajzol ez az obi. Szerintem az egyenesek nem olyan nagyon fontosak, de ezt még tapasztalat nélkül mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), de azért ez annál is szélesebb jóval. Azért csábít nagyon, mert adná magát az ilyen kis sikátorokban, meg felhőkarcolók közé bemenni egy ilyennel. De őszintén, nem tudom milyen eredményes lenne az akció