Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kreténtehén: Első lengyel túra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beginnerguy
tag
Igen, szerintem is nagyon jó. 14-150-et meg még nem is tudod, mennyiért vettem, de jobb is, ha nem árulom el. A live compo nekem nem ér annyit (nem állítom, hogy nem jön be!), de ha a fókusz mellémegy, azt kifejezetten nem szeretem.
Pontosan, kösz, hogy megfogalmaztad helyettem 1 félmondatban
Valami nifty-fifty kellene, de ekv. 75-nél ne legyen nagyobb, az még barátságos számomra. Pana-Leica felejtős részemről. Egyébként a Sigmával szemezek, amit Monya78 kolléga is írt. Bár ha 2.8-on nem elég éles, akkor nem játszik. Másrészről meg a kitobinál nem sokkal fényerősebb... Az oly 45-ről jókat olvastam itt a topikban, a 75-ről szintúgy. De az tény, hogy a 25-ös oly/pana univerzálisabb, valószínűleg ebből a kettőből fogok választani.A "több helyen írták"-ról: 3 helyre emlékszem így hirtelen, a linkelten kívül volt egy dpreview thread ahol többen is megerősítették, de volt, akinek semmi problémája nem volt, meg egy másik kisebb fórum, de ott csak valaki panaszkodott. Nem tegnap olvastam, de megpróbálom visszakeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 3300 / 13700 / 16000 expo )
- Panasonic Lumix DC-FZ10002, DMC-FZ300, DMC-FZ200, HC-VX11
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű, dobozos -
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valami nifty-fifty kellene, de ekv. 75-nél ne legyen nagyobb, az még barátságos számomra. Pana-Leica felejtős részemről. Egyébként a Sigmával szemezek, amit Monya78 kolléga is írt. Bár ha 2.8-on nem elég éles, akkor nem játszik. Másrészről meg a kitobinál nem sokkal fényerősebb... Az oly 45-ről jókat olvastam itt a topikban, a 75-ről szintúgy. De az tény, hogy a 25-ös oly/pana univerzálisabb, valószínűleg ebből a kettőből fogok választani.