Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Akkor ott vannak a 10x turistazoomok is, az Oly 14-150-est 70-től már el lehet csípni, de a régebbi Pana 14-140 f4-5.6-ot is láttam már annyiért nemrég.
Én kipróbáltam a gépemen a digitális zoomot. Nem voltam elragadtatva tőle.
(Másrészt Olyn nem is túl kézreálló - csak menüből lehet kapcsolni, SCP-ről nem, és fixen csak 2x).Élesség: obi, bitráta, de beállítás is. Contrast, sharpness, saturation beállítás nézd meg, hogy van-e videónál, és ha igen, akkor a sharpnesst változtatva milyen lesz. Ha túlságosan magasra van állítva, okozhat természetellenes élességet, moirét, részletes textúrájú tárgyak lassú mozgásánál zavaró artifacteket.
Jeah: jajj de sündisznók vagyunk, mikor kötöttem beléd utoljára?

Bocs, de ezt viszont gyakran elköveted. Pedig szerintem több időt töltesz itt, mint én (hsz-ek száma és gyakorisága alapján mindenképp), tehát nálam többször látod. Lehet, hogy itt aMeszkalinCavinton ideje?
G_g_g: ahogy Lassú Víz is írta, teljesen másra való. Meg azt sem árt tisztázni, hogy a képek miért nem lettek élesek:
a.) a gyors mozgástól elmosódott/bemozdult -- ezesetben túl hosszú a záridő, csökkentsd a záridőt ISO emelésével vagy vakuzással. Plafon felé fordítós, diffúzorral, és akkor nem is atomvillanás. Meg különbenis, még betegség felismerésére is használható
b.) a gyerkőc kimozdult a fókusz-síkból -- ekkor próbálkozhatsz a követő-AF-fel, hátha, de ez nem a rendszer erőssége; a kioldást állítsd késleltetés nélküli sima vagy sorozat-L, és ha van elég fény, esetleg még rekeszelhetsz, hogy mélyebb legyen az élességi tartomány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest