Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
andersen10
aktív tag
Túl hosszan írtad le

Ennyi a lényeg, a fölösleges szavakat kidobáltam:
Felesége kissé morcos. No a hétvége után: ***meg **rva jó asszony! Kell egy ilyen!
Fiatal csaj munkatársam szeret. Ő akar leváltani, mert nagy: tegnap bevittem neki megtapizni. Nagyon bejött neki az érzet. Sok időnk mondjuk nem volt...
"Nekem is lett gm1-em. Még nem sokat volt nàlam, mert kölcsönadtam havernak. 3 hónapja kezdett, ès most kijött hozzà làtogatóba felesége, meg az 1 éves gyereke. No ha jól dereng neki egy nikon 5100 van, 18-105-el. Kissé morcos volt, hogy nem fért bele a gép a poggyàszba. No mondom akkor itt ez a gèp. Hétvége utàn kérdem:"Na milyen?" Erre azt mondja b***meg **rva jó! Asszony azzal szekàl, (aki àllítólag nehezen ad ki lóvét bàrmire is) hogy kell ilyen gèp!
Màs, van egy fiatal csaj munkatàrsam, aki mint kiderült szeret fotózni, főképp portré meg ilyenek. Ő egy D700-at akar levàltani. Mert nagy. Mondtam, majd kölcsönadom az em5-öt a 45-el. Tegnap bevittem neki megtapizni, nagyon bejött neki a minőség érzet. Sok időnk mondjuk nem volt, mert eléggé rohadt sok meló van nekünk is meg az ő részlegüknek is."
Új hozzászólás Aktív témák
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Könyvajánló
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest