Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
hemaka
üzenetére
Amúgy ha már ez feljött...
Tegnap voltam a Yodobashiban, végignéztem pár cuccost élőben is.
Nemkicsik. Sigma 50 f1.4, 35 f1.4... láttam már a méreteit, de élőben azért más. Nagy. Nem cipelném magammal, főleg, hogy önmagában utazni kevés is. (Bár tegnap találkoztam Ueno parkban egy sráccal, aki középformátumú filmes gépet vitt
de jó fej volt, jól eldumáltunk). Megnéztem a Sony 24-240-est is, és donotwant. Nekem annyira nem passzol az a hatalmas obi az OMD-méretű vázhoz. A 28-ast meg még nem is tudják, hogy mikor lesz kapható.
Elkényeztetett a m4/3 az obik méretével. Igaz, a 40-150 f2.8-ast már kicsit nagynak találom; de a 12-40 élőben egész szimpatikus volt méretileg, főleg az APS-C obik mellett.
Már a jobb APS-C obik is egy jókora ugrás méretben, pl a Fuji 16-55 f2.8 és az újabbik fényerősebb tele is meglepett élőben, jóval nagyobbak voltak, mint amire számítottam (a tele különösen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de jó fej volt, jól eldumáltunk). Megnéztem a Sony 24-240-est is, és donotwant. Nekem annyira nem passzol az a hatalmas obi az OMD-méretű vázhoz. A 28-ast meg még nem is tudják, hogy mikor lesz kapható.