Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
hemaka
üzenetére
Amúgy ha már ez feljött...
Tegnap voltam a Yodobashiban, végignéztem pár cuccost élőben is.
Nemkicsik. Sigma 50 f1.4, 35 f1.4... láttam már a méreteit, de élőben azért más. Nagy. Nem cipelném magammal, főleg, hogy önmagában utazni kevés is. (Bár tegnap találkoztam Ueno parkban egy sráccal, aki középformátumú filmes gépet vitt
de jó fej volt, jól eldumáltunk). Megnéztem a Sony 24-240-est is, és donotwant. Nekem annyira nem passzol az a hatalmas obi az OMD-méretű vázhoz. A 28-ast meg még nem is tudják, hogy mikor lesz kapható.
Elkényeztetett a m4/3 az obik méretével. Igaz, a 40-150 f2.8-ast már kicsit nagynak találom; de a 12-40 élőben egész szimpatikus volt méretileg, főleg az APS-C obik mellett.
Már a jobb APS-C obik is egy jókora ugrás méretben, pl a Fuji 16-55 f2.8 és az újabbik fényerősebb tele is meglepett élőben, jóval nagyobbak voltak, mint amire számítottam (a tele különösen).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Alienware 17r4 olvass
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de jó fej volt, jól eldumáltunk). Megnéztem a Sony 24-240-est is, és donotwant. Nekem annyira nem passzol az a hatalmas obi az OMD-méretű vázhoz. A 28-ast meg még nem is tudják, hogy mikor lesz kapható.