- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy haverom felkért engem és egy (még)
Nikonos cimbimet, hogy esküvős funolósat fotózzak már róla és a bnőjéről majd. Mondom jó, oké. Mondtam, hogy már nem a D800 van, hanem egy kis Oly. Mutattam neki két fullsize képet. Válaszba jött két "anyáááád" és egy "ezt nem hiszem..."
Neki elég komoly madárfotós szettje van, de milcben nagyon lemaradt, kvázi semmit nem tud-sejt, hogy milyen hiperűrugrások voltak itt az elmúlt években, de most úgy dagad a mellem, hogy egy 1D Mark IV -es 400 fix 2.8-as kőkemény madárfotós lessátras álcacsónakos "mátébencekettő" cimbim beszabehuzik az Oly képminőségén
Nyilván görögdinnye vs mazsola a kettő, tökmás liga tökmás célra, de akkor is
Kérte is azonnal a linket, mi ez .. átdobtam neki a DPReview tesztet.
Azért ilyet tök jó megélni, mikor egy ős-tükrös, aki ugye "felesküdött" a jólbevált öreg technológiára, lepetél egy kis tücsökpöcstől 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nikonos cimbimet, hogy esküvős funolósat fotózzak már róla és a bnőjéről majd. Mondom jó, oké. Mondtam, hogy már nem a D800 van, hanem egy kis Oly. Mutattam neki két fullsize képet. Válaszba jött két "anyáááád" és egy "ezt nem hiszem..."
Neki elég komoly madárfotós szettje van, de milcben nagyon lemaradt, kvázi semmit nem tud-sejt, hogy milyen hiperűrugrások voltak itt az elmúlt években, de most úgy dagad a mellem, hogy egy 1D Mark IV -es 400 fix 2.8-as kőkemény madárfotós lessátras álcacsónakos "mátébencekettő" cimbim beszabehuzik az Oly képminőségén
Nyilván görögdinnye vs mazsola a kettő, tökmás liga tökmás célra, de akkor is
Kérte is azonnal a linket, mi ez .. átdobtam neki a DPReview tesztet.