Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Ez elég kellemetlen, és van még vagy 3 probléma, erre írtam a Sony-topicban hogy ha jön év végén egy új váz, a sima A7 mehetne 1000 eur/usd alá (bár inkább a használtpiacra gondoltam ilyen drasztikus áresést, de persze az üzletek is kénytelenek lesznek nyomott áron raktársöprést csinálni)
Mondjuk akkor lehet hogy ehhez az év végét sem kell megvárni és ehhez még új termék sem kell...
(#43073) HollyBoni: és mit csinálsz pl. a RAW-fileokkal (az előbb említett 4 problémából az egyik, szerintem a legfájóbb), amik bőven _veszteséges_ tömörítést alkalmaznak? Főleg hogy amiatt cs*szheted a FF nagy dinamikáját ha pl. pont olyan helyeken a legfeltűnőbb ahol a nagyon világos részek (pl. az ég) találkozik valami sötét területtel, tehát ahol igazán értelme lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest