Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Annyira torz nagylátós képek ezek, hogy az arányokat ebből szerintem még nagyon nehéz lenne megítélni. A fogásával viszont szerintem nem lesznek gondok. Legalábbis én szerettem már GF1-ét is, ez meg annál picit mégjobbnak tűnik.
Persze nekünk kicsit csalódás ez a váz, mert már hatalmasak az elvárásaink, de amúgy a Nikon 1-re nem egy rossz válasz. Komolyabb váz, jobb szenzor és ráadásul kit obival még laposabb is.

Az meg megint más kérdés, hogy mi már jó ideje nem ezt várjuk.
Viszont nem rég meglepődve olvastam, hogy a két fényerős Pana zoom obi állítólag már januárban érkezik. Na az nem lenne rossz, pláne ha érkezik alájuk egy ehhez méltó váz is.
Mint ahogy a GX1 is mintha elsősorban a kicsi zoom palacsinta alá készült volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest