- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Gondwana:

más: most lehet, hogy kapok a fejemre, de nálam tanyázott egy d7000 kitobival, egy hete egy 60d-vel kattogok (még nálam lesz egy hétig), így tudom igazságtalan, de akaratlanul is hasonlítgatom őket a kis e-p1-el

a saját véleményem: az ilyen "kis" optikai keresők tőlem annyira távol állnak, hogy egyszerűen nem használom őket...kitobi dettó
a d7000 baromi jól meg van építve, tetszenek a kezelőszervek, jó a fogása is (bár nekem pici a kezem és szoknom kell), de csak kitobi volt, nikon-manuál adapterem nincs így mindig otthon maradt a cucc...60d: túl nagy, túl nehéz, rettegsz, hogy elejted vagy valami és szétesik (biliműanyag), a kezelőszervek katasztrófálisak, hosszú bizonytalan úton járnak, rossz helyen vannak, nyúlósak, a menü sokszor érthetetlenül lassan reagál, a kettő együtt meg nagyon idegtépő
cserébe van ML soksok mf segéddel, amik mondjuk csak annyira könnyítik az életed, hogy a fókuszálás kevesebb koncentrációt igényel, több éles képed nem lesz, sőt
nikon-canon rawok-ban rengeteg a tartalék, rendesen alexpós képet felhúzhatok rendesen, nem lesz vészesen zajos, de a színek...whrr. rendes bőrszínt elérni kb. 2-3x annyi munka, mint olympus raw-ból 
szal a következtetés: nem lenne rossz az e-p1-be egy legalább 60d szintű szenzor, meg elviselnék egy jobb kijelzőt is, de ezeket leszámítva mindenben jobban tetszik az oly...én sem gondoltam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest