Új hozzászólás Aktív témák

• b.vr

őstag

válasz .mf #34080 üzenetére

Szerintem se pörögjük túl csak jó lenne ha nem olyasmivel szeretnél vitatkozni amit _nem_ írok :)

(nem látom mitől fontosabb különbség (ezzel nem mondom és nem mondtam hogy ne lenne lényeges) az 1/8000 a hatalmas raw-buffernél és a gyors sorozatnál (számomra pl. az utóbbi kettő sokkal többet ér), de ugyanígy az ergonómiáról is. Számomra például az e-m5-nél a kezelhetőség, kézreállóság (hiánya) konkrétan a deal-breaker (és nem az 1/8000 hiánya), ha esik még 10-20%ot az ára, akkor is)

(amúgy arra sincs garancia hogy az e-m5 utódba milyen EVF kerül. Illetve persze hogy ennek milyen hatása lesz az árazásra.)

Zárásként megismétlem: én nem azt mondtam hogy szerintem lesz pd-af az e-m5 utódban, hanem egyrészt kérdeztem Studit hogy hol olvasta azt miszerinz: "Azt _mondták_, hogy PDAF-et egyelőre nem kap más Oly váz" valamint beidéztem hogy mi az amit az Olytól tudomásom szerintolvasni lehetett. Részemről ennyi.

(#34082) Mercutio_ : Te megint ittál mint a múltkor? Vagy honnan szedsz ilyeneket? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák