- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, nem fogalmaztam eléggé konkrétan. Az oly alapból nagyon felhúzza a sárgát, de valami olyan furmányos módon, hogy azt szimplán a WB csúszkákkal nem feltétlen lehet helyre rakni. Nem pusztán arról van szó, hogy mellé ment az auto WB. És jellemzően ezeket az eseteket nem egyszerű helyre rakni, mert ugyan az adott képrész, tárgy/alany rendben lesz színileg, ekkor a kép többi része megy el...

Mindegy, aki csutka színhelyesen akar fotózni valószínűleg nem Oly/Pana mikro4/3-dal nyomul.Arra kíváncsi lennék, hogy mik potyognak ki a GH3-ból, nagyon. Kár, hogy nem tudom meg. Illetve az sem valószínű, hogy a Panának lesz több szotyi szenzoros váza. Egyszer megvette, abból sztem tanult egy s mást, fejlődött, és innentől azt tippelem hogy gyárt magának...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Villanyszerelés
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs