Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
FEDman
üzenetére
Amúgy tényleg biztos egy jó obi, valószínű én is tudnám szeretni. De ettől függetlenül nekem nagyon furán fest ez az obi a Samsung kínálatában. Van egy sor középkategóriás vázuk, egy egész ügyes 16, 20, 30-as palacsinta fix soruk. Ennek a végére nekem valahogy sehogy se jön ki ez a szörnyeteg.

Meg ahogy az Oly 75/1,8 paramétereit se értettem, úgy ennek se. Ha már 0-ról terveztek egy ekv. 127mm-es objektívet akkor abba ma már illet volna egy stabit is belepasszolni. Vagy még inkább ésszerűbb lett volna ha megállnak minimum ekv. 100mm-nél. Még az is durván jó lehetett volna f/1,4 fényerővel csak sméretre/súlyra sokkal kellemesebb lehetett volna.
Így viszont kaptunk egy stabi nélküli eszméletlen orr nehéz ekv. 127mm-es felállást..
Izgalmas obi, de gyakorlati szempontból nem biztos hogy a legszerencsésebb felállás.És csak hogy nagyságrendileg érzékeltessem az obi súlyát, mondok pár adatot.
A fém üveg Oly 75/1,8 - 305g
Az hatalmas Pana 100-300 - 520g
A Samsung 85/1,4 pedig:

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Xcover 7 128/6
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest