- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
A GH2 meg 18.3Mp-es volt, tehát elég esélyes hogy a GH3-ból kimarad a multi-aspect.
Mondjuk páran azt is felvetették, hogy ez az eddigi egyetlen kép valószínű nem is fotó a GH3-ról, csak egy számítógépes grafika és ezek alapján lehet csak véletlenül került bele a hagyományos lapka. De holnap ez úgyis kiderül.
Viszont ami a méretét illeti, azt szerintem teljesen jól eltalálta a Pana. Tudom, mindenki ki van akadva azon, hogy mekkora, de mióta csak a m43 létezik azóta itt minden vagy túl nagy, vagy túl pici.

Közvetlenül a pici OM-D-hez hasonlítva persze megértem, hogy nagy batárnak tűnik, de ha ettől egy kicsit elvonatkoztatunk akkor mi marad? Ez egy nagyságrendileg D3200-nak megfelelő méretű és súlyú váz, csak azzal ellentétben ezen brutál jó markolat van, nagy kereső és minőségi időjárásálló építés. Szerintem innen nézve mindjárt nem is olyan rossz a teljesítmény/méret aránya.
Lassan jönnek a nagyobb objektívek is, azok alá szerintem kell egy ilyen váz.Persze akik csak kis pici fixeket használ annak ez a váz teljesen felesleges. Én is inkább a G5, E-M5 felé hajlok, de mondjuk én nem is kacsingatok a 35-100/2,8 és hasonlók irányában.

Sőt inkább azt mondanám, hogy a GH3 mérete pont a helyén van és ez utóbbi vonalat kéne inkább elvinni a minél kisebb sarokba helyezett EVF-es vázak irányába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest