Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Beszállnék a vitába, én is vakupárti vagyok. Vettem is egy fl-36r-t rögtön, mert vannak olyan helyzetek amikor "sok fotós szerint" elkerülhetetlen a vaku használata. Mondanék is egy személyes tapasztalatot: a háttérben a gyönyörűen kivilágított pálmafás tengerpart félszáz gyönyörűen megvilágított medencével, szigetekkel stb. Te meg le szeretnéd fényképezni magadat késő este a tájjal. Előveszed a zállványt, a gépre rárakod a vakut, belövöd -hogyaszongya- lasúszinkron második redőnyre, és van egy olyan képed ahol a háttérfények maradnak, viszont az alanyok is meg vannak világítva. De még mondhatnám a derítést is mint elengedhetetlen funkciót, tűző napon nagyon hasznos tud lenni.
Szóval én azt a hitet vallom, hogy egy vaku elengedhetetlen az én táskámban.
Na meg ami meglepett hogy az Oly kiválóan dolgozik össze a vakuval.Nem lövi túl a fényt, és a fehéregyensúly is a helyén van. szóval el vagyok ájulva
A Canon-féle vakuzástól nekem is kivolt a tök.m, pl. a fehéregyensúly annyira elmászott, hogy azt még raw-ból sem lehetett visszahozni.Szerk: a "sok fotós szerint" tényleg idézőjeles, kéretik nem komolyan venni

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Microsoft Rewards
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Revolut
- Áprilisi hardverpasziánsz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Canon-féle vakuzástól nekem is kivolt a tök.m, pl. a fehéregyensúly annyira elmászott, hogy azt még raw-ból sem lehetett visszahozni.