Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumy1
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a témában, sokat olvastam a vázakról, obikról, nagy nehezen megértettem a gyújtótávolságokat stb. (sosem volt cserélhető obis gépem)Tudom sokaknak ez az alja, de nekem idáig úgy néz ki, hogy megfelel.
Kellett egy kicsi, könnyen hordozható, nem nehéz váz a Pana LF1 után.
Azt is szeretem, de beltérben igen csak elvérzik, hiába az LR Denoise.
Amit vettem az egy állítólag keveset használt Pana GX800, hozzá 12-32mm-es obi.
Ehhez vettem egy Pana 45-150mm-est.
Bringatúrán sokat fotózom, így remélem megbarátkozunk egymással.A kérdéseim a következők.
Idáig egyik gépemen se kapcsoltam ki a stabit (kivétel ha nem kézből fotóztam), de amióta a M4/3-os gépekről olvasok, sok helyen visszaköszön, hogy a magas zársebességnél nem is kell. Igaz?
A beállításban van egy olyan, hogy normál, panning (témakövetés), off. A témakövetéses stabilizációról nem sok jót olvastam. Hatékony a normál is?A másik a fókusz. Van az egyszeri afs, az inteligens aff, és a folyamatos afc. Próbálgattam az aff-t, de nem sok sikerrel jártam. Kicsit az gondolom, hogy kitaláltak egy újabb feature-t feleslegesen. Ti próbáltátok már?
Iso: nagyon tetszik nekem az auto iso. Van a menüben olyan, hogy ISO szint emelés 1EV, 1/3E. Melyiken hagyjam?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest