- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék gépcsere döntésben.
Szeretett OM-D E-M10-emet szeretném cserélni egy frissebb, jobb konstrukcióra. Mivel nem fotózom már napi szinten, elvagyok vele, és számomra a képminősége is rendben van. Egyedül a képzajjal nem vagyok kibékülve. Nem most kezdtem az Olympus gépek használatát (még a prizmás E-10-el kezdtem, aztán volt jónéhány modell), így kb. tudom, hogy ezzel együtt kell éljek, de hátha javult már valami e téren.
Sajnos anyagilag nem tudok sokat rászánni, így két modell van, ami szembejött velem, mint cserelehetőség, mindkettő kevés expo-számmal és szép állapotban:
-E-M1
-E-M10 Mark IIIAz E-M1-ben vonz a kialakítás, a váz minősége, és a gyors fókusz, de kb. annyi idős, mint az E-M10-em.
A Mark III frissebb, újabb képfeldolgozó rendszerrel, de lassabb autofókusszal.
Tudom, hogy mindkettő már öregecske modell, de mit tudnátok felhozni pro és kontra egyik vagy másik modell mellett, illetve ellen? Vagy ezekre nem is érdemes váltanom, mert nem lesz érezhető a minőségkülönbség?
Amúgy családi kirándulásokat, a kutyáimat, virágokat, meg céges csapatépítőket szoktam fotózni.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest