- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utka
aktív tag
válasz
Throme
üzenetére
Röviden? Előrébb...
Bővebben: Többen elmondták, hogy mit használnának, vagy ténylegesen is használnak. Azt is , hogy miért, vagy miért nem.
Én meg (még csak nem is) lelkes amatőr vagyok. Az itteniek meg vannak annyira lelkesek, hogy beleássák magukat a témába, ill. személyes tapasztalattal rendelkeznek és nem restek megosztani ezeket másokkal (velem). Nyilván vannak elképzeléseim és anyagi keretein is. Ezért említettem általam preferált típust. Az itt kialakult beszélgetés pedig számomra hasznosnak bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest