Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Panasonic objektívek közül a 30mm 2.8 macro kb. milyen szintet képvisel, illetve mennyire népszerű darab? Azért kérdezem, mert hozzám került egy ilyen obi, gondoltam na ez az amire nekem sose lesz szükségem, meg is hirdettem. Viszont ahogy használtam, egyre jobban megkedveltem. Most meg már azon agyalok, hogy mire tudnék cserélni, amit szélesebb körben tudok használni, de képminőségben nem nagy visszalépés. Penge éles darab és attól tartok, hogy egy 25mm 1.7, vagy egy 12-35 2.8 fasorba se lenne ehhez képest. Persze nem ismerem annyira a rendszer, hogy meg tudjam ezt ítélni, ezért is kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest