- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
Throme
üzenetére
Valószínűleg igen. Az E-M5 II-t imádom, de az a 16MPX épphogy elég, ha kicsit vágni kell belőle, már necces és sokszor zajt is kell szűrnöm. Az 50 mpx-es móddal szerintem jóban leszünk.
No meg a stabi az kb. +1.5 FE-t fog meg, így nekem határozott az előrelépés, kivéve a fém vázat.
Az a problémám, hogy most költözök lakásfelújítás után végre sajátba és hát az sokat elvitt. Ha viszont nem most venném, hanem csak tavasszal, nincs rá 5 év gari. Szóval ezt kellene még fejben rendbe raknom.
Hosszútávon valami olyasmi gondolataim vannak, hogy marad az MFT a kis méret miatt és ha megtehetem, 1 célterületre (UWA) FF vagy sokkal inkább Fuji KF hogy még a számomra kedves 4:3 arány is maradjon. De kitudja, lehet nem fog ennyire érdekelni akkor már a fotózás és csak teló... Most viszont még MFT, bárhogy is számolok, nekem ez megéri és előrelépés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Energiaital topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No meg a stabi az kb. +1.5 FE-t fog meg, így nekem határozott az előrelépés, kivéve a fém vázat.