Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leonel
aktív tag
válasz leonel #32272 üzenetére
Sziasztok,
Korábbi kérdésem sajnos megint aktuális.
Jelen pillanatban nem tudok AX750-et beszerezni normális áron.Mi lenne 750-től -900w-ig helyette a javaslat?
Egy 12V ágas
Szuper csendes
Jó lenne legalább 5év gari de 36hó a minimum.
Ár maximum: 42-43000FtModularitás nem mérvadó bár ebben a kategóriában már legalább félig azok a résztvevők.
Köszi,
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
Potzee
addikt
-
leonel
aktív tag
Köszi, igen szimpi nekem is az új hx750 - megkapta a félpasszív módot is, ráadásul 84 hó az is.
Épp abból sincs készlet - de legalább normális áron rendelhető. -Lehet, hogy megvárom.(#32306) Potzee: köszi, ha nem lesz gold akkor mindenképp jó tipp.
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
Az alábbi tápokról van valakinek gyakorlati tapasztalata?
Antec High Current Gamer HCG-400
Seasonic belső - 400W - 80Plus Bronze minősítés
1x 12V ágon 30A
135 mm-es ventilátor (valószínű, hogy halk... )
japán kondik, 3 év gari
ill. HCG-520
1x 12V ágon 40A
ill. HCG-620
1x 12V ágon 48ANagyon szimpatikus, kis cuccok...szerintem a legtöbb felhasználónak bőven megfelelő és az áruk is 20k alatt van...(17-18-19k ért találtam...)
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
-
leonel
aktív tag
Igen -tudom. Ritkán van az embernek 900w-ra szüksége.
Mi az a határ ami 4 ágnál még elég lehet mondjuk 2db szénné húzott 7970-nek egy Ivy mellett?Revolution 87+ 750w (4x25A) ??? Ezt AX750 árban be tudnám szerezni...
Bocs, hogy ilyen problémás vagyok de szeretnék már a táp kérdésen túljutni.
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Erröl a táprol kérek véleményt.Enermax naxn enp 500agt.A cuccaim közt van a konfigom.Köszi szépen!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Apollo_21
addikt
Látom mindenki szeret jóval a konfigja fogyasztása fölé lőni tápügyilegAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Asbee
veterán
válasz Apollo_21 #32315 üzenetére
Ezt miből következtetted ki? Vagy szerinted komolyabb CF-re jó a 400-as táp? Vagy még mindig nem olvastál vissza milyen konfigokhoz keresünk tápot...
(#32312) leonel: A revolution 87+ 750W-os nem 12V-on 744W-ot tud és 12V-os ág max 25A-re terhelhető. Tehát nem fog tudni egyszerre minden ágon 25A-t. Ettől függetlenül nagyon jó táp.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz Apollo_21 #32317 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz de ha te olyan jól tudod akkor itt a lehetőség, hogy ajánld a tápokat. Az elmúlt sok hozzászólásban senki sem ajánlott sokkal nagyobb tápot mint ami a konfighoz illene... Azért nem kell a ló túl oldalára sem átesni, hogy centizzük ammenyire csak lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Most énis írhatnék "okoskodóan" h nemolvasol vissza? de..nem..steelheart2 írta h a konfigjához nézne tápot..arra reagáltam..mert 500ast nézett..és ha itt visszanézem a hozzáértök véleményét amiket irtak az elmúlt napokba h mi mennyit fogyaszt és mekkora táp kell hozzájuk akkor az túlzás..hamár a visszaolvasásról van szó....
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Steelheart2 #32320 üzenetére
Oké..értem..mégeccer leírnám ..NEM azért szóltam hozzá mer..kur..v..okos csávó vagyok..csak konstatáltam h más is szereti fölélőni fogyaszátsól függetlenül...
-
Asbee
veterán
válasz Apollo_21 #32319 üzenetére
Ahhoz a konfighoz azért nem nagy túlzás egy 500-as táp. Főleg ha lenne arról is fogalmad hogy az az enermax mit tud... Egyébként pont aki nagyon túlszámolja a tápot, itt mindenki azonnal segít neki, hogy fölösleges. De mint mondtam akkor a jövőben várjuk a segítségedet.
(#32314) Steelheart2: Én annyira nem ajánlom azt az Enermaxot. CWT beles nem Enermax tehát ha többet fizetsz érte akkor az inkább a névnek szól. Mennyibe kerülne?
(#32323) leonel: Pont ezt akartam is írni, hogy egy listát írjál akkor miket tudsz venni.
[ Szerkesztve ]
-
leonel
aktív tag
válasz Apollo_21 #32321 üzenetére
Ahogy te is ha jól látom!
(#32318) Asbee: köszi!!! Lassan összeáll egy lista árakkal csak még várok egy visszajelzést, aztán lehet, hogy ide is bemásolom - kíváncsi vagyok ki milyen sorrendet állítana fel.
(#32313) Ribi: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Offolnám ..és...értelmezni a szöveget, nem a szomszéd MAri néni fogja....De neked leírom 34554x re is..hátha megérted....konstatáltam h más is inkább nagyobbat vesz..mint én..ezt már leírtam kb 4x nemsikerült felfogni h csak ennyit akartam beböfögni..nemtöbbet..remélem így 5.jére sikerül...
-
leonel
aktív tag
No akkor megvan a lista.
A HX ára csak sacc mert nem kaptam még visszajelzést.
Cél konfig: 3570K v.3770K @4500Mhz, + 2x 7970 @1150/6000Mhz + a sallangok.Megköszönöm ha különböző meglátások, vélemények alapján születne pár TOP3 sorrend javaslat ár/érték alapján. Akár indoklással. Én már kezdek táppal is álmodni...
Corsair HX Series 750W - v.2 GOLD 44 000 Ft
Enermax REVOLUTION 87+ 750W 44 933 Ft
Antec HCP-850 HIGH CURRENT PRO 45 041 Ft
CoolerMaster Silent Pro Gold 800W 45 810 Ft
Corsair CMPSU-750AXEU 47 007 Ft
FSP Aurum PRO 850W 47 130 FtKöszi!
-
cort x-1
tag
Hali! Fx 8120,6870, alá elég lenne Antec HCG-520?Thx
Lumia 620
-
carlosGTX
csendes tag
Sziasztok!
Régi Chieftec tápom halálán van -úgy bőg, mintha menten fel akarna robbani. 4,5 éves , így inkább hagyom is azt, hogy venti cserével próbálkozzak.
Zenei home studióba kéne, így számít, hogy jó halk legyen.
Ezt kéne meghajtania: Q6600, 6GB DDRII, GF 8800 GT
Talán 500 wattnál nem kell több.
Előre is köszönöm a tippeket!
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Paneltápokkal mennyire foglalkoztok itt a topikban?
HTPChez szeretnék venni, és akarok kérdezni ki, mit ajánl, melyik a megbízható stb.
Köszönöm!
-
leonel
aktív tag
válasz vzsryl #32328 üzenetére
és Asbee:
Nagyon szépen köszönöm nektek a segítséget és a türelmet. Megrendeltem az Enermax tápot - holnap érkezik. Véget ért a Canossám.
szerk: ráadásul most szóltak, hogy nem elérhető a gold HX. Így a legolcsóbb is az Enermax.
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
Ha mér itt tartunk én is tartozok egy köszönettel mindenkinek de főleg Asbee-nek és PH aprónak, nekem egy CoolerMaster GX650 (D-s) figyelt be
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Érdeklődnék a szakértőktől, mi a véleményük erről a tápról:
Delta DPS-400WB AIgaz nem mostani jószág, és kíváncsi lennék mire elég manapság. Hatásfokról lehet-e tudni valamit, illetve a tapasztalatokat is várom.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
MMIX
addikt
Állítólag jön a Corsair CX V3. Találtam egy doboz képet, mintha 80+Bronz címke lenne rajta.
-
törölt tag
Sziaszok!
Van egy FSP Aurum Gold 400w tápegységem.
Alaplap:Asus P8 H77-M
Proci: i5 2320
Ram: 2×4 gb Corsair Vengeance
Vga: Jelenleg az interáltat használom.
Szeretnék egy Sapphhire 7850-es kártyát venni.
Elbírná ezt a konfigot a tápegységem? -
MMIX
addikt
Én is ott láttam meg ma, Googleval csak ennyit találni, a kínai írásjel bronzot jelent a fordító szerint. A sima 80+ plecsniben nincs írás. Valószínűleg CWT DSAII Bronz.
Az egyik ausztrál árlistán 40°C környezetit írnak egy V3 nevű CX-nél. (ez nem biztos, lehet elírás is) A V1 és V2 30°C környezeti hőfokos.
-----------------------------------
apropó
környezeti hőfok és
működési hőfok ( operating temperature range)
folyamatos watt
peak watt
What's in the wattage? Corsair blog.(#32341) Duliee:
Hongkongi dollár (ha meg nem szűnt a kínához való visszatérés óta)
Dollárjelet peso és az escudo jelölésére is használják.[ Szerkesztve ]
-
geleati
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a XIGMATEK Asgard pro házhoz passzol-e az FSP FSP400-60APN táp? Ha nem, akkor tudnátok ajánlani hozzá megfelelőt?
Tudom, a ház miatt off, de a házas topikban meg a táp lenne az
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
-
Potzee
addikt
válasz leonel #32349 üzenetére
Álmaim konfigjában ez a Seasonic trafó heggeszt...
vagy egy Be Quiet! Dark Power Pro P10 850W (BQT-P850) 80Plus Platinum, Seasonic bél, 4x 12V-os ág 30-30-35-35A, 135mm-es venti...[link]
Továbbá Be quiet! Dark Power Pro 10 - 750W ill. Be Quiet! Dark Power Pro 10 - 550 W
(ezek FSP belsővel szereltek...80Plus Gold)[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest