Új hozzászólás Aktív témák

• maajsz

senior tag

válasz janos666 #6926 üzenetére

Én elég későn érkeztem a Bioware világba, kb 3-4 éve toltam ki a ME triót először. A DAO-t anno próbáltam de az a harc rendszer nem az én világom, annak ellenére hogy régen azért qwa sokat Warcraft 1-2-3-aztam (a BG idején meg nem beszéltem az englisst'), tehát nem csak shooter párti vagyok, így elnapoltam a dolgot. Viszont az ME megkedveltette velem a Bio RPG stílusát annyira hogy tavaly a Kotort kitoltam meg idén a DAO-t is. És annak ellenére, hogy azt a fajta gameplayt nem favorizálom, simán nem volt unalmas egyik játék sem (kivéve néhány ponton) ahhoz képest, hogy nem mai grafikát prezentálnak. (Mondjuk a DAO egész jó mai szemmel is, a Kotornál meg sikerült megoldanom az 1080p-t kis tweakkel.) Szóval egyáltalán nem jelentett problémát egy percig sem a DAO-nál hogy ezt "már láttam" a Kotorban, mert volt olyan jó a kivitelezés. Miközben az MEA kapott egy új enginet és ezzel új harcrendszert, ami nekem messze a kedvencem az eddig Bio gamek közül, illetve egy igen szép grafikát (most a gyökér animációktól mer arcoktól eltekintek) úgyis többször mondtam azt, hogy na ezen a ponton ez elég uncsi, mint az addig lejátszott Bio gamekbe összesen (már első playtru szinten).
    A DA2 és DAI-ről, meg az azokból átvett elemekről sajnos nyilatkozni nem tudok, mert nem játszottam a fentebb említett ok miatt, de hasonlóan azt mondanám, hogy egyáltalán nem zavar a copy ha jól van implementálva. Úgy ahogy az ME2 megfogta és kivette ami jól sikerült az ME1-ben és még rá is tett egy lapáttal, azt itt is eljátszhatták volna elég egyszerűen, hiszen nem volt az a hatalmas nyomás mint az ME3-nál ahol egy ilyen grandiózus sztorit kellett volna megoldani hiteles és eredeti módon úgy hogy a fanoknak is megfeleljen, merthogy ez kvázi egy nyitó rész és "csak" az alap dolgokat kellett volna normálisan összehozni. De innen nem fűzöm tovább mert azokat már egy párszor megírtuk.. :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés