- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Én elég későn érkeztem a Bioware világba, kb 3-4 éve toltam ki a ME triót először. A DAO-t anno próbáltam de az a harc rendszer nem az én világom, annak ellenére hogy régen azért qwa sokat Warcraft 1-2-3-aztam (a BG idején meg nem beszéltem az englisst'), tehát nem csak shooter párti vagyok, így elnapoltam a dolgot. Viszont az ME megkedveltette velem a Bio RPG stílusát annyira hogy tavaly a Kotort kitoltam meg idén a DAO-t is. És annak ellenére, hogy azt a fajta gameplayt nem favorizálom, simán nem volt unalmas egyik játék sem (kivéve néhány ponton) ahhoz képest, hogy nem mai grafikát prezentálnak. (Mondjuk a DAO egész jó mai szemmel is, a Kotornál meg sikerült megoldanom az 1080p-t kis tweakkel.) Szóval egyáltalán nem jelentett problémát egy percig sem a DAO-nál hogy ezt "már láttam" a Kotorban, mert volt olyan jó a kivitelezés. Miközben az MEA kapott egy új enginet és ezzel új harcrendszert, ami nekem messze a kedvencem az eddig Bio gamek közül, illetve egy igen szép grafikát (most a gyökér animációktól mer arcoktól eltekintek) úgyis többször mondtam azt, hogy na ezen a ponton ez elég uncsi, mint az addig lejátszott Bio gamekbe összesen (már első playtru szinten).
A DA2 és DAI-ről, meg az azokból átvett elemekről sajnos nyilatkozni nem tudok, mert nem játszottam a fentebb említett ok miatt, de hasonlóan azt mondanám, hogy egyáltalán nem zavar a copy ha jól van implementálva. Úgy ahogy az ME2 megfogta és kivette ami jól sikerült az ME1-ben és még rá is tett egy lapáttal, azt itt is eljátszhatták volna elég egyszerűen, hiszen nem volt az a hatalmas nyomás mint az ME3-nál ahol egy ilyen grandiózus sztorit kellett volna megoldani hiteles és eredeti módon úgy hogy a fanoknak is megfeleljen, merthogy ez kvázi egy nyitó rész és "csak" az alap dolgokat kellett volna normálisan összehozni. De innen nem fűzöm tovább mert azokat már egy párszor megírtuk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- OTP Bank topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest