- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
R9 290 Vapor-X el (+Core i7 3770K) neki merjek állni?

-
Badlof2k
senior tag
Tegnap sikerült 3 órácskát játszani..eddig nekem nagyon tetszik
med/high beállitásokon játszom fullhdén egy kétszer röccent csak meg,na meg amd kártyán tényleg van egykét érdekes textura hiba hajnál.
szóval eddig nem bántam meg sőt
nagyon érdekel mi lesz az egész vége ^^ az animációs problémákra meg én nagyon jókat nevettem egy kettőn főleg ahogy Cora tud néha kisétálni a képből azon nagyon de engem nagyon nem zavar ez
szvsz engem megvett kilóra a game eddig 
-
xPraetoriaNx
senior tag
Valszeg tényleg megsokszorozódott Szingapúr lakossága tegnap, a multis VOIP bugnak köszönhetően mindenféle európai nyelven beszélő emberrel összefutottam MEA-ban... XD
-
inf3rno
nagyúr
válasz
KillerKollar
üzenetére
Szerintem is jobban jársz vele, mint egy nagyobbal. Én próbáltam annak idején 32"-os TV-t monitornak használni, de nagyon nem jött be. Egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy közelről nézzem. A 24" még rendben van. Nekem az egyetlen gondom a 4k-val általánosságban, hogy ahogy nézem nem igazán lehet elérni a 60 fps-t. Azt hiszem egy darabig nem veszek olyan monitort, inkább kiböjtölöm fullhd-vel a mostanival, amíg tönkremegy.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem meglepő, nem a driverrel van a gond, hanem azzal, hogy még nincs optimalizálva kellőképp a játék. Idővel remélhetőleg jobb lesz 20-30 FPS-el, ha belefejlesztenek.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Elég fura eloszlása van, ezek alapján négyen mondják, hogy 6/10 körüli, és megintcsak négyen, hogy 7.5/10 körüli. Nem igazán sikerült még eldönteni, hogy hova tegyék úgy néz ki.
-
ForRedGlory
félisten
Na így pár óra játék után... nézegettem az fps számlálót és én ilyet még életemben nem láttam. Nagyon durván ingadozik, mint az EKG, komolyan mondom. Az külön durva, hogy videók alatt is másodpercenként képes változni az fps 30-40-et is akár.
Borzalmasan van optimalizálva és bár 60 alá ritkán megy 1440p ultrán, de még a 60 fps is darabosnak tűnik valamiért. Ráfér pár patch az tuti, mert a látvány nem mindig indokolja az alacsony fps-t.
Egy friss performance analízis: [link].
Durva számok vannak benne. -
AAtt1la
aktív tag
Nem tudom mennyire spoiler,de
Jól értettem,hogy Kandros unokatestvére volt Nyreen az omega dlc-ből? -
AAtt1la
aktív tag
Na most már tudtam menteni.Elég furcsa megoldás,hogy ilyen sokáig nem engedi.
-
tiv83us
veterán
Szerintem is teljesen rendben van a kezdes. Eddig a hangulat is fasza. Eddig csak ugy egy orat toltottem el hallgatozassal, meg olvasassal a harom es felbol.
-
olymind1
senior tag
Azt írják, lehet úgy menteni főküldetés közben is, ha kiválasztunk egy másik küldetést, mentünk, majd visszaváltunk a fő küldetésre.
-
AAtt1la
aktív tag
Én sem bírtam ki,elkezdtem játszani.
Most jutottam el a Nexusra,de még mindig nem engedi a manuális mentést.
Nálam van a gond,vagy tényleg nem enged ilyen sokáig menteni?
Lehet fura az ízlésem,de ez a kezdés nekem tetszett. -
Fitzgerald
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére

Akkor inkább várok, mert így lehet hogy már holnap játszok. Annyit nem ér a dolog, hogy utána napokig ne tudjam redeemelni a kódomat. Köszi.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Persze, de mire megkapod a refund-ot lesz vagy pár nap. Még ha elméletben működőképes is a dolog, az egész mire végigfut ott leszel, hogy minimum csütörtök. Ergo lesz egy pár napos periódus, amíg nem játszhatsz mert origin-en már kértél refund-ot, már megvan a GMG-s kód, de még nem tűnt el a játék a könyvtáradból, így nem is tudod aktiválni a kódot. Origin-en a refund nem olyan, mint steam-en, hogy szinte automatikus ha megfelel a kritériumoknak.
-
Fitzgerald
veterán
Szerintetek csinálhatok olyat, hogy megveszem Originen a játékot, elkezdek VPN-el játszani (folytatom a trial-t), aztán 24 órán belül refundolom? Csak mert a GMG-s kódom várhatóan holnap vagy holnapután jön meg, én meg addig nem akarok itt matyizni. Annyi a csavar, hogy ugye trial verzió, és majdnem lenyomtam már a 10 órát. A Refund policyben meg az van, hogy első indítás után él a 24 órás refund lehetősége. Ez működik egy trial esetében is, ahol upgrade-elsz a teljes játékra?
-
KillerKollar
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én úgy tolom hogy itt van az arcomban a monitor,plusz amúgy is kevés itt a hely(sokkal nagyobb monitor nem is férne el) így nekem tökéletes, és így sokkal jobb a pixelsűrűség mint egy bazi nagy kijelzőn. Ráadásul ha nem megy el normálisan az adott játék 4K-ban max grafikán csak visszaveszem 1440p-re a felbontást és még gyönyörű lesz a kép
Direkt választottam ezt a monitort. -
DieHard
senior tag
off
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
pü
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát én próbálom de sehogy nem jön össze.
-
Dani82
senior tag
Trialban probalgattam a multit. Itt ennyi a jatekmod? Ez az eld tul a hullamokat? PvP, ilyesmi nincs?
-
nubreed
nagyúr
Na, aki már játszik vele: mennyire open world a játék? Ugye az előző részeken nagyon lehetett érezni egy-egy pályának az abszolút behatároltságát, itt ez mennyire van így? Ugyanazt a cső szerű élményt kapjuk vagy most jobb a helyzet és tényleg nyitottabb, nagyobb az egész?
-
J.Hetfield
aktív tag
Valaki szeretne űregeret?

-
ForRedGlory
félisten
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Mindenkinek, aki el akarta.

-
Ra's al Ghul
senior tag
Sikerült már valakinek elindítani?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
subzerohun
üzenetére
Húzva, 1440p-ben abszolút nem. 1080p-ben viszont proci limites lennék. Nálam a ram a legnagyobb limitáló faktor, jó lenne egy kit 3000-es DDR4. Csak ahhoz meg új lap is kéne, úgyhogy még egy darabig marad a gép ahogy van.
-
subzerohun
csendes tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
az i5 szerinted nem fogja a kártyát? mondjuk úgy húzottan lehet nem

Szintén 1070 tulaj vagyok, 16gb rammal, 1440p.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Van itt olyan, aki már játszik?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
janos666
üzenetére
i5-6500 @ 4.35GHz base clock oc-vel
16GB DDR3L @ 2100MHz
EVGA 1070 SC +100 core, +450 ram oc
Samsung 960 Evo1440p, minden a lehető legmagasabbra húzva, csak az ambient occlusion van 1-el visszavéve.
FOV is feljebb lett rántva kicsit. Néha 45 környékére is beesik, de általában 60 közelében, vagy a fölött van. -
gabor7th
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ez a játék úgy látom, hogy a melléküldetésekről és a fokozatos erősödésről szól inkább mint egy nagy single történetről.
-
BoneDragon
veterán
válasz
KillerKollar
üzenetére
24"ra 4k? Részvétem

-
janos666
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Felbontás, beállítások? (Épp most vadászok 1070-et aprón MEA miatt.
) -
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Az en Szingapurumban most nyilt meg, ugyhogy viszlat jovore
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KillerKollar
őstag
válasz
inf3rno
üzenetére
ASUS MG24UQ. PH!-s teszt is volt róla.
-
[Prolixus]
addikt
Én nemtom mi van, de Szingapúrban PC-n már játszható du 4 óta.
-
ForRedGlory
félisten
Dél-Koreában valami nem kerek. Hiába írja, hogy megjelent, nem aktív a play gomb. Mappából el tudom indítani, de a trial indul onnan is. Lehet, hogy itt is van valami gebasz és 17-től fogja engedni.
-
Fitzgerald
veterán
Új nvidia driverrel nem gyorsultam semmit. Eos-on ugyanúgy bezuhan 50 alá is a framerate (1070). A minimum és a maximum sem változott.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Exelsior
üzenetére
Xbox-on nem számít melyik régióban veszed a játékot (nincs régió lock). Szingapúri és új-zélandi store-ból vett kiadások (vagy oda aktivált kódok) már játszhatóak.
(#4055) xPraetoriaNx
Tudom 4 órának kell lennie, de One-on valamiért 5 órát ír ki szingapúri áruházhoz. Mivel oda lett a játékom aktiválva, így nem tudom előbb kezdeni. De nem gond, addig fürdés kaja lemegy.

-
xPraetoriaNx
senior tag
-
inf3rno
nagyúr
válasz
KillerKollar
üzenetére
Milyen 4k monitort vettél?
-
_Andras_
tag
Nekem is müxik

-
tiv83us
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem "itt Szingapurban" meg egy ora, meg megjelenik

-
inf3rno
nagyúr
válasz
KillerKollar
üzenetére
Azért azt vedd bele, hogy az oprendszer leszed magának 2g-t, úgyhogy a játék csak 6g-vel gazdálkodik. A legtöbb lapnál csak párosával tudod fejleszteni, úgyhogy 2x2g -> 2x4g vagy 1x8g, ami menne. Ha nem elég a játékhoz, akkor én a helyedben inkább vennék valami olcsó Corsairt 2x8g-t 30k-ért, pl: [link], a régit meg eladnám egyben. Feltéve ha elviszi az alaplapod a high density memóriát. Ha régi a lap, akkor jobban jársz, ha inkább előbb cseréled a félkonfigot.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én még egy 20 percet senyvedek melóban, aztán kb fél óra míg hazaérek, és utána van még némi dolgom, szóval most épp rettenet irigykedem

-
ForRedGlory
félisten
Nah, akkor mindenkinek kellemes játékot.

-
szallasi007
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére

-
ForRedGlory
félisten
Az ötöslottó heti nyerőszámai:
52.231.31.143:8888
Aki érti, érti, aki nem, az nem. Max privátban érdeklődhet azzal kapcsolatban, hogy a nyereményét miként válthatja be.
-
maajsz
senior tag
szép gliccs 12 óra 36 percnél. a srác már cseppet fáradt, jót nevettem rajta

-
szallasi007
őstag
Áááá értem és köszönöm a válaszokat
-
pohár
félisten
válasz
szallasi007
üzenetére
aki már játszik vele, annak már press copy van, azok a trial ideje alatt is a full játékot streamelték, csak a trial idejéig csinálhatták ezt nyilvánosan
-
janos666
nagyúr
válasz
szallasi007
üzenetére
Nem, az Access csak 10 órát adott, de ahhoz meg sem kellett venni. Ha megveszed, akkor az effektív megjelenési dátumtól játszható. Vagy persze kombinálható volt a kettő: access-el akkor is volt 10 óra, ha megvetted, de akkor is csak 10 óra, míg meg nem jelent.
-
törölt tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Csak VPN-nel férsz hozzá hamarabb (16:00-tól), egyébként március 23-tól.
-
szallasi007
őstag
Az early accest arra értem hogy már van aki streameli a teljes játékot - az a kérdés ha most megveszem akkor az Origin Access keretein belül hamarabb hozzáférek-e a teljes játékhoz.
A 10 órás huncutságot kihasználtam már, mivel péntek estig lenne időm utána viszont egy darabig nem ezért érdekel hogy milyen hamar tudok nekiülni. De úgy tűnik áprilisnál korábban nem tudok játszani

-
törölt tag
nVidia kártyákhoz most jött ki új driver: [link]
"Provides the optimal gaming experience for Mass Effect: Andromeda"
-
ForRedGlory
félisten
válasz
szallasi007
üzenetére
Ha azt eraly access alatt a 10 órás trialt érted, akkor azt csak azok kapják, akiknek aktív az Origin Acces.
A VPN totál más, az a teljes játék hivatalos idő előtti elindításához kell.
-
Snooker
senior tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Szerintem az csak a trial letöltésére ad jogosultságot
-
szallasi007
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Igazából a vpn mókázást értem, de az early access a havi előfizetők is megkapják?
-
Fitzgerald
veterán
Most olvasom, hogy a GMG csak az EU-s premier előtt küldi ki a kódokat, csak ezt nem tüntetik fel egyértelműen a játék adatlapján. Szóval mégsem lesz ma játék...

-
Fitzgerald
veterán
Ezeknél kicsivel jobb számokra számítottam, meg a fele nyilván hülyeség (pl. Gamespot 6 pontja, Mafia III is annyit kapott, ami kategóriákkal szarabb játék, ezt már az Andromeda trial alapján is biztosan ki merem jelenteni).
Ettől függetlenül nem refundolom, mert van egy olyan érzésem, hogy ugyanaz történik, mint tavaly a Doom és a Division esetében. Az én könyvemben a Doom egy túlhájpolt, túlértékelt szar lett, a Division-t meg nem megérdemelten húzták le sok helyen, picsányi dolgok miatt. -
Firestormhun
senior tag
Geforce Experience-ben tölthető a játékra optimalizált 378.92-es driver!
-
Zoli133
addikt
Köszi a válaszokat, azt hiszem adok még neki időt, eddig elvoltam normalon a harcokkal is így, max ha majd nehezedik és nem megy akkor térek vissza, de mire nehezedik a játék valszeg jobban megszokom.

-
Edem05
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
Érdekes dolog ez. Minden csak megszokás kérdése. Én például Rise of the Tomb Raider-t játszottam kontrollerrel, az elején meg is gyűlt a bajom a célzással, aztán belejöttem. De Mass Effect-et biztos nem játszanék azzal. Nekem valahogy jobban esik az egér bill kombó ehhez a játékhoz.

-
Zoli133
addikt
Egy bajom van, kontrollerrel 7 óra játék után is rohadt bénán célzok
, Szerintetek belejövok majd, vagy váltsak vissza egár+bill kombóra? (Nagyon kényelmes a kontroller) -
nubreed
nagyúr
Szerintetek aki nem csak a main quest vonalra fókuszál, hanem minden másra is, gondolom a többség így van vele, benne lehet legalább 120 óra a játékban?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Snooker
üzenetére
Ez igaz, a korábbi játékokban egy teljes galaxisban volt annyi, amennyi. Szóval ilyen téren logikus, és nem is számítottam egy teljes armadára, hanem összesen vagy 3-ra. De ez így már látatlanban is csalódás, hogy semmi meglepetés faj nincs, az újakból is egy ráadásul a gonosz.
-
-
olymind1
senior tag
@Aki játszott a trial-lal:
Paragon/renegáthoz képest milyen az új párbeszéd rendszer? -
Egonyolc
aktív tag
Multiplayerben csak nekem tűnik olyan kevésnek a karakterek száma?
Vagy csak a Human túlsuly viszi félre?
Kicsit zavaró, hogy human oldalon a "sima" classok duplázva vannak, mondjuk, lehet kétféle képpen specelni Őket. de akkor is kicsit olyan porhintés szerű, mert ha azokat is elfelzzük, akkor olyan édes kevésnek tűnik a választék.... -
maajsz
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Az kár ha a main plot buta, illetve két faj az egész galaxisban az elég furcsa. Egy ideje nézem a twich streamet, nekem eddig annyi jött át, hogy sokkal inkább explorer jellegű, sok mászkálás kevesebb harc de ez gondolom változhat ha kevesebbet side questelsz. Viszont a harc fluid és pörgős csak eddig keveset láttam belőle. Lépten nyomon konténerek meg itemek, kissé túlzott mennyiségben, illetve a sodokuzás sem jön be, vmi auto hack mod ráférne. A cinematography sem olyan jó, oké hogy ilyen félig "live" jellegű, de ettől gyérebbnek hat. Eddig a karakterek is jellegtelenebbek mint a trilógiában, kivéve az új angara csapattárs.
-
KillerKollar
őstag
Full HD-hoz masszívan overkill az 1080 Ti szerintem
Ott még egy 7700K is limitáló tényező lehet,szerintem jobban jársz egy sima 1080-as+7700K kombóval ha ragaszkodsz az 1080p-hez,vagy érdemes beújítani egy kisebb méretű 4K-s monitort,én például amit néztem az 24"-es,szóval ha nincs meg 4K-n a 60 fps, akkor csak leviszed a felbontást 1440p-re és ott tuti meglesz 60+ az 1080 Ti-vel és még bőven tűéles lesz a kép,igaz 2600K 1080Ti-vel még 1440p-ben is necces,játék függő hogy visszafogja-e a kártya teljesítményét. -
[Prolixus]
addikt
Hát azért van pár aggasztó dolog amit több review is kifogásol. Main plot érdektelen, összesen 2 új értelmes fajt ismerünk meg (ezek szerint akkor az angara és kett...és ennyi), sokan a csapattársaktól sem estek hanyatt, hiába most van a legtöbb dialógusuk, na meg sok az újramelegített konfliktus a trilógiából, kevés az érdemi döntést képviselő szituáció. Sok dolog amit a review írnak engem nem érdekel (csapattársak irányíthatósága és menedzselése vagyis hogy annak a hiánya), vagy át tudom vészelni (komplikált és szar UI), vagy olyasmi amire már felkészültünk úgymond (bugok, béna arcanimációk), de ezek az előbb említett dolgok, hááááááát.
Kezdek elbizonytalanodni, az az igazság. -
Drizzt
nagyúr
válasz
KillerKollar
üzenetére
Nem, full hd-n. Sot, mult heten meg 1680*1050-es monitorom volt.
Tudom visszafog a cpu akar 20-30%-ot is, de ez van. A 60 fps alatti minimumot nehezen turom, meg ha barmi csuszka nem maxon van. Ezt meg ugyse tudna a 1080ti 4k-n. Jelenleg ami a legjobban leesik, az a szinten FB-s nfs. 40 ala is majd befigyel 980ti-vel. Kivancsi vagyok ott fog-e a gpu dobni, vagy foleg a cpu a limitalo. Sajnos a kiprobalason kivul sok mas lehetoseg nincs. Vennek majd procit is, de meg kivarok. Ahhoz, hogy alaplapot alljak neki cserelni, igazan nagy kulonbsegnek kell kijonnie. Lehet arra meg ramegyek, hogy 4.5G menjen stabilan, de azzal sincs sok kedvem szorakozni. Meg akkor nyaron hangos lenne a gep. Szoval first world problem van boven. 
-
xPraetoriaNx
senior tag
Ezt amúgy minden játéknál megfigyelheted. Azért nem indít topicot / nem ír hozzászólást valaki, hogy "úúúúúúúúú de kurvajó ez a játéééééééék wheeeeeeeee!", általában a problémákat hangoztatja mindenki. Ezért is gáz az amikor egy fejlesztőcsapat kicsit tapasztalatlan, és "túl komolyan veszi a fórumot", majd levonja azt a következtetést, hogy szar amit csináltak, és elkezdenek a "hangos kisebbség" javára változtatásokat eszközölni... Ami meg aztán a csendes többségnek nem fog tetszeni, szóval így ők lesznek kevésbé csendesek, fejlesztő meg azt látja, hogy mindent megcsináltak amit eddig kértek a fórumon, oszt most 4x annyian sírnak.
Azt meg már meg se említem, hogy mennyire szeretnek piócaként ráakaszkodni egy-egy (adott esetben egyáltalán nem gamebreaking, illetve eseti) hibára az internettrollok, és napokon-heteken keresztül azt hajtogatni mindenhol.
-
janos666
nagyúr
Nekem is fura, mert szerintem csak PC-n, és talán azon belül is csak az AMD VGA-s kisebbségnek vannak elég komoly problémái (tehát az össznép <<25%-a), mint nekem (halálra maszatolt grafikai elemek), amikre már azt mondom, hogy inkább nem is játszom vele így egyértelműen hibás állapotban (tényleg hátráltat a játékban, mikor pl. kommentálhatnám mit látok, de csak egy maszatos paca van előttem).
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
A szokasos PC-s hardveres hsz aradatokon tul keves pozitiv hsz-et olvastam itt a hetvegen. Egyedul vagyok azzal itt aki csak elvezi a jatekot a letezo hibak ellenere, megsem rugozik azokon?
19 oranal vagyok jelenleg triallal, ma delutan mar a teljest tolom, de en csak egyszeruen jol erzem magam a jatekkal.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, nekem is az volt az érzésem, hogy az animációs balhé miatt mindenki azt hiszi, hogy egy Z kategóriás fos lett a játék, közben engem meg kifejezetten lekötött. Letoltam a 10 óra trialt, bár odáig nem jutottam el ahol a single "lekorlátoz", de nagyon várom hogy folytathassam.
Engem tényleg be tudnak szippantani olyan apró sidequestek is, és kisgyereket megszégyenítő izgalommal várom a végkifejletet.
Pl ez a "First murderer", tényleg konkrétan izgatottan nézek elébe, hogy mi a fasz lesz ennek a "hát nem ő lőtte le a parancsnokot, de amúgy komolyan le akarta" dolognak a vége. 
-
Badlof2k
senior tag
válasz
üzenetére
Én valahogy sose tudtam adni a màs véleményere jàtékkal kapcsolatban nem azért mert nem tudnam elfogadni vagy adni a szavàra de inkább magam döntöm el,másrészt eddig akármilyen gamet is vettem valahogy sosem volt az meg bennem hogy ha nemis volt tökéletes és voltak hibái akkoris úgy álltam fel a gép elöl hogy volt egy jó kis kikapcsolódásom.
de persze ki hogy éli meg ezeket,na meg persze ha valami totál bughalmaz azért azt énse kedvelem de nemhiszem hogy ez elő fog fordulni hatalmas mértékben itt 
-
vg
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem a DA:I nagyon tetszett. Kiplatináztam ps4-en, 100%-ra xbox one-on. A PC kimaradt. Annak a játéknak valahogy mindene olyan volt ami nekem tetszett(zene, grafika, történet, karakterek, minden). Úgy tűnik ezt az új ME-t elbaltázták, ami nem baj, mert így legalább kénytelenek lesznek folytatni a régit.... 5-6 év múlva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BoneDragon
veterán
4K-s képek
Szerintem a legszebb Frostbite játék eddig ( huh ezért megköveznek.
). -
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem olyan vészes szerintem, nyilván pl. olyanok mint a PC-s verzió, hogy van 5 db 80-as egy 90-es aztán valami random site bevág egy 55-t azt nem feltétlenül kell komolyan venni, mert egyértelmű, hogy a lehúzás volt a célja (azért már a pár óra után is nehezen hiszem el, hogy ennyire rossz lenne, de a többi teszt alapján sem lehet az)

Ahogy jönnek a tesztek úgy megy fel az átlag, lehet a később érkezők kicsit többet foglalkoztak vele... -
BoneDragon
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Gondolom a pontozásba benne van a mostani hiszti is. Nem szeretnének kimaradni a teszterek se ebből. Há' kell a "nézettség".
-
xPraetoriaNx
senior tag
Mint korábban az első Hitman játékot példaként felhozva, szerintem a review-ekre se szabad ilyen nagyon alapozni... Pláne amikor annyira vegyesek, hogy egyik ad egy 8/10-et rá, másik meg azt mondja hogy "ez eddig a legfosabb".
Trilógiával több szinten szinte megugorhatatlanul magasra tették a lécet. Karakterek, és maga a sztori. Egy MINDEN organikus életet veszélyeztető valamit elég nehézkes felülmúlni.
Mindazonáltal nekem kifejezetten szimpi volt, hogy most nem a Reaperek elől menekülünk. Imádtam a trilógiát, de igen hülyén éreztem magam, hogy MINDENKI élete rajtam múlik kb, de a Reaperek elleni harc helyett én inkább elmegyek egy random Asari kislány kedvenc játékmackóját keresni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyon érdekel mi lesz az egész vége ^^ az animációs problémákra meg én nagyon jókat nevettem egy kettőn főleg ahogy Cora tud néha kisétálni a képből azon nagyon de engem nagyon nem zavar ez
Durva számok vannak benne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk nekem nem számít, mint előbb írtam örülök ha fél6-6 körül le tudok ülni a gép elé, csak ez így most "meglepett", lévén többször turistáskodtam arra.

Kezdek elbizonytalanodni, az az igazság.