Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz maajsz #6925 üzenetére

Na meg ha kivennék az átugorhatatlan töltőképernyőket (utazós videók) és a mikro-töltések köré erőltetett in-game időhúzást (főleg az első részben a felvonók és lépcsők), amik már a megjelenés évében erősnek számító PC-n is kb. megduplázták a tényleg szükséges töltési időt, ma pedig teljesen feleslegesen húzzák az időt, maga a töltés egy hosszú pislantás (az új konzolokon is az lenne HDD/SSD-ről).
    De LOL, miről beszélek én, mikor a MEA is tele van ilyenekkel. :DD :W

Persze. Még előnye is van ennek a rokonságnak. Egyrészt aki csak eggyel játszik a kettőből, azt véletlen sem zavarja. Akik igen, azok közt pedig segít jobban felismerni a fantasy és sci-fi hasonlóságait, illetve átjáró lehet egyik a másikba (mielőtt rájössz, hogy kvázi nincs is különbség, csak másik skin ugyan azon a vázon).

Az a baj, hogy a vitathatóan, de szerintem sokak által elhibázottnak tűnő dolgokat is átemelik (->Archon) és ez esetben néha túl egyértelmű a copy-paste (totál Déjà vu az elején, hogy "na ott a Breach"). De ott vannak az alapvetően jó, csak már egy végigjátszás alatt unalmassá váló mechanikák, mint a forward station, militia missions, stb. Ezek fejébe (bár ez az én hibám) én általában kétszer szoktak végigjátszani ezeket a játékokat (megjelenéskor, majd kb. egy évre rá), így már nagyon ráunok minden ilyenre. (A ME3 az egyetlen, amit sohasem akartam többé elővenni, illetve utána már a megelőző ME részeket se. De ~5 év után már megenyhültem annyira, hogy a Remaster érdekelne...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés