- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Bennem az maradt meg egy kis költségvetésű sci-fi tvsorozat werkfilmjeiből, hogy ~15 évvel ezelőtt még direkt költségkímélési céllal vetették be a CGI-t, mert viszonylag szabadon skálázható jelenetek közt, illetve pont addig lehet rajta dolgozgatni a grafikusokat, míg elfogy a rászánt pénz.
De amúgy ja, mivel itt nehezebb lenne
Space DildoReaper játékfigurákat árulni gyerekeknek, mint Transformers bábukat, így problémásabb lehet a költségvetés.
---
Update 1.06: Nem igazán lepődtem meg, de nálam picit sem javult a teljesítmény a kedvenc benchmark pózomban (a GTX1070 a névlegesen 300W-os BIOS powerlimit miatt nem bírta tartani a 2088MHz-et), sőt 1-2 perc fel-alá járkálástól a Tempest-en olyan érzésem volt, mint ha több helyen kezdene akadozni, mint eddig (igaz, hogy egy bolygóra sem szálltam le, hogy ott is szétnézzek, bár olyan helyeken ritkán volt teljesítmény gond). A TAA pedig ugyan úgy maszatolja az áttetsző effekteket, mint eddig (tikk, tokk), bár ez várható volt, hogy így marad (noha én trial óta hajtogatom azt is, hogy szerintem nem fog drasztikusan javulni a teljesítmény, főleg nem "hamarosan", tehát ezekben az első patch-ekben).
-
Tertius
tag
Tudom, hogy ez itt off, de nem tudod / tudjátok, mi lett volna vége annak a sztorinak, amelyet eredetileg akartak? A fekete anyagos teóriára gondolok, amely pl. egy csillag korai felrobbanását okozhatja (a kettőben vagy a háromban, amikor Talit felvesszük valamelyik bolygón, akkor is ez a helyzet, az a küldi, amiben éget a nap). Aztán dobták az egészet, így a szálnak nem lett folytatása, de ott és akkor ezt hintették el. Régen sokat olvastam a témában, de már a felére sem emlékszem. A történet az alapja valami olyasmi volt, hogy az élőlények vagy a mass effect rendszerek (térrel való babrálás? vagy valami ilyesmi) okoznak valami gondot a tér-időben, amely, ha nem kezelik, minden (értsd: minden, tér, idő, bolygók, univerzum (az egész)) pusztulásához vezet, és hogy a Reaperek erre már régen rájöttek, és lényegében azért pusztítgaják az univerzumot időről időre, hogy az abban bekövetkező, mindenkire halálos változás őket ne érje el. Morálisan talán jobb alapjai vannak, mint a megvalósult történetnek, és értelmes "csavarnak" tűnik, csak érdekelne, vajon mi lett volna a vége . . . bár szvsz úgy tűnik, pont olyan lock-down helyzetet csinált volna, mint amit elkövettek, hogy csak valami világmegváltó dologgal lehet kiírni magukat belőle.
-
maajsz
senior tag
Elég sok a disconnect :/
Amúgy multiban a képzettségek bill. kiosztását lehet cserélni? -
drachoHUN
senior tag
Nah, ha volt patch akkor ránézek én is a játékra(Multi). Bár eléggé "hagyom a francba" érzéssel tettem pihenőre. Az Asari Adepten kívül egyik karaktert se élveztem igazán, de ha végre a fegyverek jobban használhatóak, akkor talán más lesz a helyzet. Mondjuk igazán jó fegyvert még nyitni kéne, mert nincs...

-
-KP-
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
A fegyvereke jelentős része használható lett, de túltolták kissé a balanszot. Egyes fegyverek olyan szinten lettek durvák, hogy röhej lett kb. a kett gold. De ez még mindig jobb, mint ami korábban volt, hogy a fegyverek 90%-a nem ér semmit goldon.
A kett nerf és outlaw buff után perpill nehezebbnek tűnik az outlaw gold, mint a kett gold.
Van patch notes.
-
nubreed
nagyúr
Hát tegnap már nem tudtam játszani, csak a frissítést csináltma meg Originen keresztül, kíváncsi leszek ma, hogy mit tapasztalok az 1.06 -al. Remélem nem qrtak el semmit ami eddig jó volt.

-
maajsz
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Egy filmre nehéz producert keríteni nem hogy egy trilógiára, pedig akkor lehet igazán jó felvezető részt csinálni. Bolckbuster scifit meg egyenlőre a SW-n kívül még pár évig ne is várj. Amúgy meg sajnos az alapkoncepció sem minden, marha jó alapokkal is lehet gyatra filmet csinálni meg faék egyszerű koncepcióból qwa jót és az utóbbi időben ez csak egyre jobban igazolódik. Bollywood már rég csak egy pénzéhes bagázs érdekükben nem áll jó filmet készíteni, lényeg hogy még épp vállalható legyen, de a nézőszámot kb lehozza. Ráadásul sajnos, és ez engem meg is lepett, szándékosan butítják a filmeket (elég szembetűnő a Warcraft és a Civil Warnál is) mert a kínaiak egyszerűen a sz@rt zabálják, szebben nem tudom mondani, és hatalmas piac. Hogy csináljanak egy oda szánt PG 13 Mass Effect filmet? Köszönöm nem. Minimum rated R, lásd segített a Deadpoolon és a Loganen is, nem nézőszámban de kvalitásban. Semmi nem lett volna belőlük ha a 13 éves korosztályra csinálják. 17+os filmre meg qwa nehéz büdzsét szerezni. A Comic filmeket nem vettem ide, de az teljesen más tészta, mert ráéreztek a studiók hogy sok film egy univerzumban húzza egymást, még ha egy egy rész gyengébben is teljesít, na meg nézőszám szempontjából is. Nem beszélve hogy nagyon kellett hozzá az Ironman 1 meg RDJ hogy az egész beröffenjen. Egy ilyen berobbanó inkább sztori nem látvány központú ME1-et meg hogy elkészítsenek, elég sovány esély.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
A PS4 -es grafika milyen PC -s beállításoknak felel meg?
-
Ellia
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
Ahhoz, hogy a ME-ből univerzumot építs nem 3x2 óra kéne hanem sokkalta több. A másik meg a hollywoodi dollárgyár akik a profitot nézik és az utóbbi időben pénzügyileg (na meg legtöbbször kritikailag) a játékfeldolgozások nem teljesítenek jól.
Én személy szerint egy komoly animációs sorozatot el tudnék képzelni. Ott több évadon keresztül lehetne építkezni, kibontani a dolgokat és lehetne karakterfejlődés is. Valahogy hasonlóan mint az Avatar: Last Airbender vagy Avatar: Kora esetében. (Ha valaki nem ismerné ezeket nagyon ajánlom!)
-
xeon forever
addikt
Pont ezert kene triologi belole.
Szepen felvezetni a szalakat. Expanse alapmu.sajnos AZ mar biztos, hogy addig igazi statisztikat nem lehet felmutatni amig a vilag Minden pontjan nem egysegesitik AZ adathalmazt. Imdb Jo irany.
Illetve kene vegre egy egyseges fold...pont ezert is lenne Jo egy ME film. Qurva tanulsagos lenne ha mindenkihez eljutna a mondanivaloja.
Mondjuk AZ is teny, hogy maga a videojatek story at is sokan felvalrol vettek, vagy csak a latvany per jatekmenetre koncentraltak.
Mindenesetre AZ idaigi tapasztalataim azt sugjak, egy jol elkeszitett ME film merfoldko lenne AZ emberiseg szamara. Es kitudja. Talan tenyleg ez abrazolja a leginkabb mi is a jovokep...
👌 -
-KP-
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Manapság az igazi scifi sajnos nem igazán kelendő műfaj. A Star Wars Star Trek filmeken kívül hány igazi scifit adtak ki az utóbbi években? (Most a Marveles DC-s képregény adaptációk dömpingjét ne vegyük ide). Vegyük például az Expanse-t. Az egyik legjobb scifi sorozat amit valaha csináltak, és éppenhogy van félmilliós nézettsége hetente. (USA adat). Miközben az n+1. helyszínelős meg klinikás sorozat 5-10-15 millió. A játékból eladott pár millió eladott példány kevés ahhoz, hogy világszinten sikeres legyen a film. Főleg ha nem keveset bele kellene invesztálni a forgatásba és a marketingbe. A Mass Effect név se nem Start Trek, se nem Star Wars, hogy tömeget bevonzzon csak a neve miatt. Még a Warcraft film is majdnem bukta volt, (amerikában és európában legalábbis) a hatalmas kínai rajongótábor mentette meg. Elég valószínű, hogy ez hozná magával azt, hogy bizony butítani kellene a sztorin, hogy szélesebb réteget meg tudjanak célozni. Ami hozná magával, a rajongók csalódását. 99%. Egy jó ME filmnek én is örülnék, de ha végignézzük milyen játékokból milyen filmek készültek (nagy része egy ócska régi videótékás film szintjén van), én eléggé szkeptikus vagyok. Peace

-
törölt tag
válasz
AAtt1la
üzenetére
Annyit írnak, hogy jelenleg nincs tervben folytatás. Ja, a DA:I minden idők legjobb (Bioware) startját produkálta és kritikailag is elismerték mégsem jött rögtön új rész, meg azt sem tudjuk, hogy egyáltalán dolgoznak e rajta... Szóval ez alapján nem mondanék semmit, eleve nem is trilógiaként volt felvezetve a játék.
Az biztos, hogy van egy új cím (ami egyébként el lett csúsztatva 1 évet) és lehet, hogy egy DA játékon is dolgoznak amiben besegíthetnek, illetve ott vannak az SW címek is amiket 2023-ig ki kell használni... -
-KP-
veterán
Szerintem nem kell Mass Effect film. A filmipar nagyon kevés kivételtől eltekintve képtelen volt eddig egy normális filmet csinálni. Talán a Tomb Raider jut eszembe, mint a kivételek egyike. Legutóbb pl. az Assassins Creed film mi volt? Nagy nulla, kb. a franchise megalázása. Vagy a hitman filmek,Max Payne. Egyik se volt valami nagy eresztés. Doom?

-
xeon forever
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
3 x 2ora minimum...eselytelen lenne egybe...
ITT azert scifi rajongo tabort kell figyelembe venni. A gamerek kb 10% ot adnanak bele...
-
BoneDragon
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
És ezt mind egy 2 órás filmben, úgy hogy aki azt sem tudja mi az az ME, rákattanjon? Hát persze... Annak a pár ezer játékosnak meg nem fognak filmet csinálni.
-
xeon forever
addikt
En nagyon reg ota agyalok a Jo video jatek to film opcion.
Sima ugy jelen esetben. CGI draga oke. De a perfect story line megvan.Me1 alapstory.
Shepard n7 program//citadella vilaga//Saren arulasa//csapat bemutatasa//romantika skip to Me2/kis flirt belefer//Zuzda ending/citadell fight.Me2 akcio-badass resz.
Illusive man/Collecktor/Shepard feltamadas//citadella politikai kitero//badass csapatepites//lezuzni mindenkit/kemeny dontesek//shadow broker szal:bevillan Alec ryder+Ai kiserletek//flirt lvl2/romance skip to Me3//ultimate badass ending//
Me3
Reaper arriving to Earth//Mars//Citadell//Full team//EMS to max//drama,romance(Tali vs Liara sztem)Talira mindenki kivancsi lenne ruha nelkul(a foto mar elinditott vmt 😈)
Full contact war a reaperekkel. Kiuzzuk oket a galaxisbol, de nem legyozzuk..... End.
Andromeda.
Spoiler....
-
Secundus
tag
Van valamilyen magyar Discord vagy Teamspeak csatorna, ahol Mass Effect multiplayer játékot lehet koordinálni / játékosokat keresni? Nem csak Andromeda gondolok, hanem ME3 multira is.
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
A jogokat már évekkel ezelőtt megvette a Legendary Pictures.
Az elején még beszéltek is róla,hogy képzelik el,azóta viszont semmi hír. -
maajsz
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Szerintem ez éppen a nagyon nehezen adaptálható témába tartozik. Igen tehetséges író/rendező kéne hogy megfogja a lényegét a dolognak nem beszélve arról hogy az egész téma full kosztüm meg CGI amire igen csak vastag költésvetés kellene ami egy kvázi réteg scifinél nagy valószínűséggel nem fog összejönni.
-
L3zl13
nagyúr
Nem baj az, ha lezárnak rendesen egy fejezetet a történetben. Jobb mintha jönnének az egyre szarabb folytatások a végtelenségig míg egyszer csak nem éri meg újat csinálni, de a történet végét sosem tudod meg.
A 3. rész végét ott szúrták el, hogy nem csak a reaper arc-ot zárták le, hanem az egész kitalált univerzumot lenullázták. -
vg
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Számomra hihetetlen, hogy az egyik legjobb sci-fi játékot ilyen szinten elbaszták. Hatalmas potenciál lett volna ebben az egészben, filmek, sorozatok, stb... olyan szint is lehetett volna mint a Star Wars. Eleve nem kellett volna lezárni a harmadik rész végét sem. Én utálom amikor ezt csinálják filmekkel is(Star Wars-t 6 végét is utáltam mindig ezért gyerekkoromban), aztán xy év múlva újra "folyatták", vagy újraindítják, de már instant megbánva, hogy eleve lezárták.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Remélem ez a kis szünet segíteni fog és átgondolják, hogy milyen módon kéne egy játékot ki adni.
Remélem a kövi Mass Effect játék, amikor kijön jobb fogadtatásban részesül mint ez. Most egy jó ideig nem lesz szerintem Mass Effect, úgy kb. 5-6 évig. Azt viszont remélem, hogy a BioWare mint fejlesztő nem fuccsol be, nagyon szeretem a játékaikat. Bár azt meg kell mondani, a régebbieket jobban szerettem mint a mostanában kiadottakat. -
wjbhbdux
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na végre a berserkerekbe értelmes sebzést lehet bevinni.

Egyébként szenya ez a játék. Ahogy elérte a karim a 20-as szintet, rögtön 3 olyan karakteres kártya is esett a dobozokból, addig meg 1. szinten toltam vele.

Viszont most rátaláltam a solider + gurellia cucc + charger kombinációra. Valami brutális, hogy milyen hatékonyan pusztítja az ellenséget. Némi moddal már alapból 72 lőszer van a tárban és még lesz több is ahogy szintezem majd a karit.

-
AAtt1la
aktív tag
Úgy látom mindent elkövettek,hogy az asari adept ne legyen olyan hatékony.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Multiban új karakter: Turian Agent.
Multiban új fegyver: X5 Ghost
-
törölt tag
Deluxe tulajok kaptak egy új casual ruhát: [link] + egy ládát multiban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Adaptive war amp 30% lett.
Wow -
oriic
HÁZIGAZDA
Store-ban lehet venni Experience Enhancer-t. Viszont a színezésem resetelte a patch.

-
Lejött a patch. Eddig semmi változást nem tapasztaltam egy jó fél óra alatt. Megnézem van-e changelog.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox-on nekem már töltődik.
Patch notes -
Edem05
őstag
Lesz új multiplayer karakter: [link]
-
nubreed
nagyúr
morfondőr, W.Wilson köszönöm!
-
nubreed
nagyúr
Voeld -en Havarl -on kell/lehet Outpostot csinálni majd? Vagy ezen a két bolygón nem kell? Ha a választ spoileresnek találjátok, akkor rejtsétek el spoiler kapcsolóba.

-
morfondőr
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Én sem találkoztam eget rengető buggal 50 óra alatt! 1-2 apróság jött elő, de semmi olyan, ami miatt nem tudtam volna élvezni a játékot! GOG-os verziót ne igazán várj az elkövetkező évtizedben, a korábbi verziók sincsenek fent ott, a Witcher 3-al meg felesleges össze hasonlítani, azt eleve védelem nélkül adták ki. Az Andromeda jelenleg csak origin-en érhető el, még steam-en sincs, és szvsz ez így is fog maradni jó ideig. Ma este felé jön egy új patch, ha nagyon vonakodsz a vásárlástól, esetleg arról várj még visszajelzést! Legtöbbször 100 óra körüli végigjátszáról olvastam itt a fórumban, ha csak ezt vesszük megéri az árát a játék, de ha annyira nem tetszik, akkor meg engedd el, és nézz másik játék után.
-
nubreed
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Te most a virágbolti verzióval játszol? Nekem mindegy, nem azért kérdezem, csak azt szerintem ne hasonlítsuk már az eredetihez. Nem csodálkoznék azon, ha az sokkal rosszabb minőségű lenne. Nyugodtan vedd meg én eddig semmi egetverően rossz dolgot/bugot nem tapasztaltam a játékban, pedig csak 8 giga ramom van és ultrán nyomom. GOG -os verzió nem lesz belőle, nagyon csodálkoznék ha lenne. Ez EA, az Origin kötelező hozzá. Ennyi. Be lehet úgy is állítani az Origint hogy kutyát se zavarjon. Észre sem veszed.
-
válasz
morfondőr
üzenetére
De amíg a bugriportok teli vannak ilyennel merjem megvenni? Mert annál nagyobb agyfszt nem tudok kapni amikor nem megy. Másik meg h reménykedek h lesz belőle GOGos verzió. Ott vettem wicser 3-t is , mert gyűlölöm a sok klienst ami szükséges a hozzáféréshez! Régen a TSR programok, most meg ezek a memóriába ülő izémizékkel kellene teli lennie a gépnek. Hát köszönöm nem, elég nekem egy is. Pláne hogy csak és kizárólag SP- játékos vagyok

-
-
-
Huh...HUH! Kis ideig nem kaccsoltam be, erre az akadás megint kitolódott... bírtam jáccani megint 1,5 órát. Nem értem

-
tiv83us
veterán
Na holnap itt a patch.
-
nubreed
nagyúr
Az Eos -on ugye vannak a külső területek ahol nagyon magas a sugárzás. Még a Nomadban is egy perc alatt nullára csökken a life support. Ez később majd valamikor normalizálódik, lecsökken? Mert ugye így nem tudom megcsinálna az azokra a területekre szóló küldetéseket...
-
-KP-
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
jah, mivel sp-vel úgy voltam, hogy túl akartam lenni rajta, levettem normálra insanityről. lehet ezért tűnt gold annyira egyszerűnek? na majd délután kipróbálom ha visszatolom insanityra az sp-t, mennyivel lesz más a multi. van arról infó, hogy a kombókon kívül mit változtat a single player nehézség?
-
tiv83us
veterán
-
nubreed
nagyúr
Szóval akkor a héten lesz 1.06 -os patch?
-
-KP-
veterán
-
-KP-
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Igen, erre mondtam, hogy többek között ez is afelé próbálja vinni a usereket, hogy vegyék a fizetős pakkokat. Mert ugye jóval több mindent kell kimaxolni itt, mint ME3-ban és egy gold meccs 88.000 helyett ad 50-55000 kreditet, hogyha apex akkor 66-ot, de ezt is csak kevés esetben. Miközben egy gold meccs kb. max 2-3 percel rövidebb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elérve level 18-at nem kaptam elkölthető skill pontot multiban. Ez normális?
-
S e t h
nagyúr
Köszi.
Pont most agyalok milyen irányba fejlesszem az adeptemet.
Nagyobb az elején vagyok, eddig a szingularitásra pakoltam, mert a korábbi részekben nagyon szerettem, de ezek szerint van ütősebb kombó ahol ő nem játszik.Adept mellé kik a legjobb társak és őket milyen irányban érdemes fejleszteni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Annihilation+throw+lance= biotic combo god. Konkretan van hogy a lepegetoket meg a berserkereket egyedul vegzem mi.
Csak egyedul neha cinkes, mert nem mindig tudjak tarsak, hogy mit kellene csinalni.Btw az objective kornel tegnap jott bekem eloszor, hogy valami cuccot be kellett vinni egy korbe. Ez miota van?
-
Edem05
őstag
Az Asari Adept az egyik kedvencem. Nagyon jól össze lehet dolgozni vele, igazi support karakter. Haverral szoktunk olyan kombókat tolni, hogy csak na. Behozza az Asari Sentinelt az Adeptem mellé (vagy fordítva) és ketten végig daráljuk a goldot.

Amúgy meg szerintem nem játszom én ezzel annyit, hogy kifarmoljam az Inferno X-et. Kiesik az 1-es megcsinálom vele a 140ezer challenge pontot azt cső
De jó lenne olyan láda ami ultra rare-t ad mondjuk dupla árért. Mert ez a 100ezerért boostert kapok dolog nem vicces 
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na vegre megvan multiban minden common es uncommon cucc level10-ig. Mocsok sok ladat kellett nyitni, de ahogy latom a rare es ultra rare cuccokhoz is kell majd sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)