Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
Muerte68 #9928 üzenetére
Nem a szenzorba ér bele és nem is az aknába, hanem túl közel van a korrekciós lencse a szenzorhoz és a végső képen lilulást okozhat.
Matska
Az EF bvajonetthez meg van jónéhány adapter PK, OM, C/Y , keresgélj azok közt. is
Én pl meg nem vennék egy Takumar 50/1.4-et mikor az SMC Pentax-M 50/1.4 olcsóbb nála
Az m42-es obik közül is a 44-2 az egyik aminek a legjobban hátralóg a hátsó lencsetag. A yashid meg egy fehérholló aminek mégjobban hátralógCsak m42-es obikra meg kár ráálni mert bajonettesekből sok fiatalabb van ami jóbb konstrukcióval és bevonattal redelkezik
Azt meg meg kéne értened hogy az FX-M42 adapteren is ugyanott lesz a korrekciós lencse mint a mostaninál, tehát a te yashid abban is fel fog ütközni. Sőt szerintem egy m4/3-m42-ben is felütközne.
Töbszáz obi van sztem ne eröltess egy 8e-t érő yashit a foca lreducterhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest