Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
Muerte68
üzenetére
Nem a szenzorba ér bele és nem is az aknába, hanem túl közel van a korrekciós lencse a szenzorhoz és a végső képen lilulást okozhat.
Matska
Az EF bvajonetthez meg van jónéhány adapter PK, OM, C/Y , keresgélj azok közt. is
Én pl meg nem vennék egy Takumar 50/1.4-et mikor az SMC Pentax-M 50/1.4 olcsóbb nála
Az m42-es obik közül is a 44-2 az egyik aminek a legjobban hátralóg a hátsó lencsetag. A yashid meg egy fehérholló aminek mégjobban hátralóg
Csak m42-es obikra meg kár ráálni mert bajonettesekből sok fiatalabb van ami jóbb konstrukcióval és bevonattal redelkezik
Azt meg meg kéne értened hogy az FX-M42 adapteren is ugyanott lesz a korrekciós lencse mint a mostaninál, tehát a te yashid abban is fel fog ütközni. Sőt szerintem egy m4/3-m42-ben is felütközne.

Töbszáz obi van sztem ne eröltess egy 8e-t érő yashit a foca lreducterhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest