- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Nem tudom milyen gombról beszélsz én M42-es optikákról aminek a végén axiális irányban van egy 1,6mm átmérőjű tolórudacska a gép ezzel ugrasztja be a blendét. Ha van A/M átkapcsoló akkor az kiiktatja ezt a rudat és a blendegyűrűvel lehet blendét állítani. Ha ez nincs akkor ezt a rudat benyomva kell tartani akkor lehet munkablendézni. Van olyan M42-es adapter gépekhez aminek van egy pereme ami ezt a rudat belecsavarás után benyomva tartja, ha ez sincs akkor valahogy el kell azt érni. Mivel én az adott optikát már nem akarom menetes géphez használni ezért lecsíptem ahogy írtam. Van egy másik optikám amin van A/M átkapcsoló, ott nincs probléma. Ha szorul a tolórud akkor annál inkább le kell csípni. Lényeg hogy a blendegyűrűvel állítható legyen a blende. Az utóbbi 135/2,8-as optikának olyan a rajza nint egy mai 250 ezer Ft-os optikának.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest