Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Nem tudom milyen gombról beszélsz én M42-es optikákról aminek a végén axiális irányban van egy 1,6mm átmérőjű tolórudacska a gép ezzel ugrasztja be a blendét. Ha van A/M átkapcsoló akkor az kiiktatja ezt a rudat és a blendegyűrűvel lehet blendét állítani. Ha ez nincs akkor ezt a rudat benyomva kell tartani akkor lehet munkablendézni. Van olyan M42-es adapter gépekhez aminek van egy pereme ami ezt a rudat belecsavarás után benyomva tartja, ha ez sincs akkor valahogy el kell azt érni. Mivel én az adott optikát már nem akarom menetes géphez használni ezért lecsíptem ahogy írtam. Van egy másik optikám amin van A/M átkapcsoló, ott nincs probléma. Ha szorul a tolórud akkor annál inkább le kell csípni. Lényeg hogy a blendegyűrűvel állítható legyen a blende. Az utóbbi 135/2,8-as optikának olyan a rajza nint egy mai 250 ezer Ft-os optikának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi