- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe9
tag
Én arra jöttem rá, hogy talán a legfontosabb dolog, amire a fotózásnál, és főleg a manuális obiknál szükség van, az a türelem. Főképp az elején rengeteg időt kell rászánni, hogy kiismerd a rendelkezésedre álló eszközöket. Az is jó, ha tudod, milyen végeredményt vársz el, akkor már az irány is megvan, hogy merre indulj.
Látom, van LEGO nálatok is, az hálás téma, kismillió lehetőséggel. Első körben szvsz. nézz szét Flickr-ön, keress LEGO-s csoportokat, képeket, biztos kapsz inspirációt. Az elején, amikor csak a Helios-om volt, sokat kísérleteztem a figurákkal, próbáltam rájönni a DOF összefüggéseire, leraktam két figurát egymás mögé, kicsit eltolva, aztán variáltam rekesz/záridő/élesség hármast (mondjuk kellet kis idő, mire egyáltalán az alapokra rájöttem, és még nagyon az elején vagyok, bőven van még sok dolog, amiről halvány fogalmam sincs).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest