- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Komolyabb tesztképeket még mindíg nem lőttem, de pár észrevétel azért van camdiox focal reducer-el kapcsolatban
Nem tudom ez jó dolog vagy sem, de kissé megváltoztatja az obik karakterét, a manuáloknál nyitott rekesznél megszokott "ideges" bokeh már nem annyira ideges, sokkal krémesebben mosnak, itt egy példa: camdiox vs normál adapter, a háttérben lévő ágakon látszik a különbség.
A látószög és a háttérmosás ennyit változik, első kép camdiox, második normál adapter ugyanolyan távolságból, harmadik normál adapter és addig hátráltam amíg kb. a candioxoshoz hasonló lett a képkivágás.
Nagyrészt Pana G3-ason fogom használni Revuenon 55mm F1.4-el, szal ha jól számolom a crop faktor 2x helyett 1,44x lett, az 55/1.4 meg 39,6mm F1.0-ának felel meg... Az F1.0 a záridővel elég durva dolgokat művel, a szobámban a jelenlegi esős borús idő mellett iso400-500 bőven elég, napsütésben meg csak nd szűrővel lehet nyitva 1/4000 alatt tartani, szal ha valaki fényerős fix seggére akar ilyent venni, az mindenképp számolja bele az nd szűrő árát is a dologba
A sarkakban fogalmam sincs mit művel és nem is érdekel, valszeg jobban ken széleken mint normál adapterrel, de én gyengefényes helyzetekre vettem, meg egy kis bokeh tuningra, ezeket így első blikkre simán teljesíti, ráadásul sokkal olcsóbb, mint egy F1.0 vagy F0.95-ös üveg, még az F1.2-es manuálok is sokkal többe kerülnek
Ja még egy apróság: vékonyabb viszont nehezebb, mint egy normál m42 adapter, ha ez számít...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest