- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hydra SR #793 üzenetére
Végre egy rendes akciófotós kolléga!
Anno az Olympus E20-asomat verték ki kezemből a Visegrádi várban. 4-5 métert repült majd beleesett egy kis bokorba. Utána még hosszú évekig használtam, majd valamire elcseréltem. Most egy E330-as nyúzok és érzem ez nem fog annyit bírni, de majd meglátjuk. Én sem finomkodom túl a dolgot, bár azért van egy sűrített levegős palackom a fotóstáskámban, mert a múltkor 15 percen keresztűl csalogattam ki egy levéltetűt a gépből. A megoldás egy friss zellerlevél volt
A 200-as obimnak már van egy kis "lógása" de még nem zavaró a fénytörése, majd ha már nagyon fog csikorogni és kotyogni (elijeszti a madarakat mikor zoom-olok) akkor majd megérik egy 300-as csere, de addig jó lesz ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meike Canon 550D 600D 650D 700D markolat 2DB aksival
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Ricoh Theta X Professzionális 360 kamera 5.7K felbontással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- DEll G15 5530
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest