Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pana0017
üzenetére
Egy olympus-tól vagy fujitól besza-behu érzésed lenne valszeg, bár utóbbit én nem tapogattam, mindenki azt írja nagyon masszívak. Anno amikor meghozta a futár az e-p1-emet majdnem elejtettem
sokkolt, ez a pici izé mennyire atommasszív... most én is panát nyúzok, az már messze nem olyan "tank feeling" mint az oly-k, de a belépő nikonokat, és az összes xxxd meg xxd canont lealázza azért ez is építési minőségben simán. Canon-nikon fronton sztem a 7D-D7000 hozzák kb azt a szintet építési minőségben amit a pana g3-g5, oly-k meg a nex-6 tudnak. Hiába a műanyag az műanyag, nagyon jó minőségű kell legyen ahhoz, hogy megközelítse azt az érzést mint amikor egy fém gépet markolsz... (oké most ebben a -30 fokos hidegben ami nálunk van már nem olyan kellemes a fém
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív + UV / Újszerű /
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sokkolt, ez a pici izé mennyire atommasszív... most én is panát nyúzok, az már messze nem olyan "tank feeling" mint az oly-k, de a belépő nikonokat, és az összes xxxd meg xxd canont lealázza azért ez is építési minőségben simán. Canon-nikon fronton sztem a 7D-D7000 hozzák kb azt a szintet építési minőségben amit a pana g3-g5, oly-k meg a nex-6 tudnak. Hiába a műanyag az műanyag, nagyon jó minőségű kell legyen ahhoz, hogy megközelítse azt az érzést mint amikor egy fém gépet markolsz... (oké most ebben a -30 fokos hidegben ami nálunk van már nem olyan kellemes a fém