Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 
			  LOGOUT Manual, analóg, filmes, MF objektívek 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jjeahh nagyúr válasz  Zozzant

üzenetére Zozzant

üzenetéreha CA, élesség kb hozni fogja azt a szintet, amit a zuiko meg a helios, az nekem elég, számomra a nagyobb fényerő a fontos, eddig koncerteken, feszteken az iso400 volt az általános, 800 meg a plafon, na utóbbit jó lenne elkerülni, mert már a sötét területek zajosodnak  a buké remélem kerek, de valahogy kibírom, ha szögletes is... licitáltam-harcoltam amúgy keményen egy meyer trioplan 100mm F2.8-ért is, de végül nem nyertem meg sajnos a buké remélem kerek, de valahogy kibírom, ha szögletes is... licitáltam-harcoltam amúgy keményen egy meyer trioplan 100mm F2.8-ért is, de végül nem nyertem meg sajnos de egyszer úgyis összehozok egy ilyen üveget, az a bokeh zseniálisan randa de egyszer úgyis összehozok egy ilyen üveget, az a bokeh zseniálisan randa 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a buké remélem kerek, de valahogy kibírom, ha szögletes is... licitáltam-harcoltam amúgy keményen egy meyer trioplan 100mm F2.8-ért is, de végül nem nyertem meg sajnos
 a buké remélem kerek, de valahogy kibírom, ha szögletes is... licitáltam-harcoltam amúgy keményen egy meyer trioplan 100mm F2.8-ért is, de végül nem nyertem meg sajnos  de egyszer úgyis összehozok egy ilyen üveget, az a bokeh zseniálisan randa
 de egyszer úgyis összehozok egy ilyen üveget, az a bokeh zseniálisan randa