Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
nahh most látom csak hogy elérkeztünk az 500. hozzászóláshoz

Megvettem a 105/2,8-ast, de elsőblikkre már a filmes gépen ''nemgyerebe'' volt
valami miatt lágynak találom a fokuszpontot, digin egyértelműen kifog derülni, ami viszont nagy nagy öröm, hogy találtam egy 55/2-est makulátlan állapotban, az viszont olyan szinten ígéretes, hogy valószínű kedvencek közé fog belépni rögtön, ahogy megérkezik jövőhéten az adapter készítek is velük képeket...
minden jót addig is!
Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

valami miatt lágynak találom a fokuszpontot, digin egyértelműen kifog derülni, ami viszont nagy nagy öröm, hogy találtam egy 55/2-est makulátlan állapotban, az viszont olyan szinten ígéretes, hogy valószínű kedvencek közé fog belépni rögtön, ahogy megérkezik jövőhéten az adapter készítek is velük képeket...