- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
A 28mm csak 42mm cropos vázon (350D-n meg kb. 45mm), így a 24mm ajánlott, ha 36mm-t akarsz. A valósi nagylátó a 20mm (30mm ekvivalens), de az drága fixben.
Nekem 2db. 28-ról induló optikám van (Tamron 28-75 xr ld és Tokina 28-70 SZ-X MF), és nagyon megbántam, hogy nem vetttem KIT-et. Érdekes, hogy a Tokina is jóképű, bár árban a Tamron tizedrésze lehetett használtan. Egyedül az MF a hátránya, de az SD tag ebben is bennevan.
A fixekről: nekem van egy Pentax-M 50mm f/1.7-em, és működik is a vázzal, de sokkal kényelmesebb, hasznosabb a fenti két zoom, bár optikailag meg se közelítik a Pentax képminőségét, fényerejét.
Nekem van egy 20mm-es Zeiss obim, ami filmes vázon is nagylátószög, de érdemes megnézni analóg vázon is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest