- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balinov #10733 üzenetére
Én is
Az a probléma, hogy az olcsó tele gyutáv a 135mm. 2.8-ból drága ami éles is, ha meg csak egyet rekeszelsz oda az extra pénz. Volt egykor Konica AR 135/3.2-m az szinte egyenlően teljesített a Sonnar 135/3.5-el, 10-ért passzoltam el pár éve. Ezt tudom ajánlani. Meg járt nálam egy Admiral 135/2.8 amit persze rekeszelni kellett egyet, de inkább kettőt. De volt még pár 135-ösöm, de mind gyatra volt nyitva még rekeszelve se igazán tértek magukhoz. Most van egy OM135/2.8-am, nem rossz, de ezt is inkább rekeszelem egy fé-t hogy megfeleljen, ekkor már mint a Sonnar. Azért hasonlítom ahhoz mert elég ismert, sok minta található vele és nyitva is jó. Igazából azt kell venni
A rövidebb és hosszabb telék meg drágábbak. Amit még tapasztalat alapján ajánlani tudok az OM200/5, nyitva is borotva, nem kell rekeszelni és volt már 16ezerért. Apámnak van egy és még azonos rekeszen is jobb a képe mint a drága OM180/2.8-amnak.
Összességében lehet hogy jobban jársz a kit telével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Androidos fejegységek
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viccrovat
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest