- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Elkezdtem tesztelni a javaslataid. Egyre inkább az az érzésem, hogy a Podcast Republic appal van valami gond, az lehet bugos. Ezt gondolom abból, mert pl. reggel beállítom a lejátszás folytatását, 3-5-ször kikapcsolom a bluetooth vevőt, majd visszakapcsolom kis idő múlva, tökéltesen működik a lejátszás folytatása. Délben viszont már nem működik. Közben pedig nem történt semmi, mert a telefon, amivel próbálkozom, otthon van, pihen a szekrényen, mert kizárólag netrádiózásra, podcastok és hangosnkönyvek hallgatására használom. A PowerAmppal semmi gondom, az hibátlanul teszi a dolgát MD-al és MD nélkül is. A bluetooth vevő is hibátlan, ez is biztos. A telefonon is tuti ki van kapcsolva mindenféle energiatakarákosság, alvó mód, nem lövi ki az appot, zároltam, automatikusan indul, minden engedélyt megadtam neki."Ha behívatod az appot (alkalmazás indítása), akkor utána a szabványos médiavezérlésre (műveletek: média » médiavezérlés » média gomb szimuláció) nem reagál?"
Próbáltam, ezzel kezdtem. A média gomb szimulációval nem ment, viszont az audió gomb szimulálásával igen. Viszont ott is előállt az, hogy pár óra után újra nem indítja a zenét.Köszönöm az intentes tanácsod is, ez nagy segítség volt! Ezt is tesztelem, sikerült beállítanom. Egyelőre működik.
Nagyon bízom benne, hogy működni fog hosszútávon is. Még egy dolog miatt reménykedem, ami kicsit igazolja azt a feltevésem, hogy bugos a Podcast Republic app. Párszor úgy lefagyott, hogy újra kellett indítani a mobilt miatta, illetve a fejlesztője tegnap és ma is kiadott hozzá egy frissítést.Köszönöm szépen a segítséged!

Ha esetleg mégsem működne, akkor jelentkezni fogok. Tesztelem a dolgot.
Ui: ez a Macrodroid nagyon tetszik, korlátlan lehetőségek tárháza. A Samsungon ugye van Bixby Routines, a Xiaomin Automated tasks; de ez az app sokkal többet tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2 USB C
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2