- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pajerich
csendes tag
Samsung s10e, android 11
Diagnózis: headsettel beszállok a kocsiba, a telefon automatikusan csatlakozik a kocsihoz. Én a "smart things" nevű appban visszaállítom az audio outputot a headsetre. Aztán elérem a célt és leállítom a kocsit. Marad a headset csatlakozás, de a média lejátszó nyom egy pause-t, kell egy play-t nyomnom a telefonon. Ez különösen idegesítő ha rövid távokat megyek, pl kocsimosó, benzinkút, bolt, stb... A helyett hogy végig szólna a zene a headsetben, állandóan basztatni kell a telefont. De mondhatnám azt is, hogy ha az udvaron nyírom a füvet és hazaér az asszony, akkor ne kapcsolódjon a kocsihoz, vagy ha épp beszélek valakivel telefonon stb... Annyira alap kellene ez legyen (és lehet az is, csak béna vagyok...)
Egy facebookos android csoportban ajánlották a macrodroidot. Szóval megpróbáltam, hogy "if device connected - headset" akkor disconnect media (autó) de nem működik. Esetleg be lehetne tenni loopba, de szerintem akkor is csak úgy működne, hogy csatlakozna, aztán ledobódna. Nem ismerek olyan műveltet ami szimplán kikapcsolja a bluetooth auto connectet. Nekem az is jó kompromisszum lenne, ha a telefonban egyáltalán nem lenne auto connect. Szivesen rányomok inkább 1-1 eszközre kézzel, mint hogy 5 percenként ezért vegyem elő és nyomkodjam a telefont... Nem az eszköz érdekel. Ajánlhattok más appot is, vagy macrodroid macro-t is, vagy ha tud ilyet natívan az android, nekem az is jó (blackberry amúgy tud...)
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Escape from Tarkov
- Tőzsde és gazdaság
- OpenMediaVault
- Milyen egeret válasszak?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2