Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kamant
csendes tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Igen, ez rendben van. Általában (csak) wifiről mehet ez az alkalmazás, csak néha kell mobilnetről. Kapcsolgatni meg macerás. De nekem egy olyan makró is jó, ami az adott alkalmazásnál be- és kikapcsolja a mobilhasználat engedélyét mondjuk egy gombbal.
-
kamant
csendes tag
Sziasztok!
Korlátozott mobilnetem van, és volt már, hogy nem vettem észre és egy nagy adatforgalmú program bekapcsolva maradt, ami leszedte a havi keretet. Sajnos magán a telefonon (Samsung A35) csak 1 korlátot tudok beállítani, de az lenne a jó, ha mondjuk naponta figyelné és jelezné. (Az előző Xiaomi tudta...)
Meg lehet Macrodroiddal oldani valahogy, hogy adott egységnyi mobilnet fogyáskor jelezzen a telefon? Nem szeretnék erre még egy alkalmazást telepíteni.
Sajnos amiket az AI ajánl, nem megy, nincsenek olyan események, változók.
Előre is köszönöm. -
kamant
csendes tag
Sziasztok!
Időnként csinálja a telefonom, hogy itthon vagy a munkahelyemen csatlakozik a wifire, de nincs internet elérése (""nem lehet az internetre csatlakozni") és ilyenkor feleslegesen a mobilnetet használja. (Bizonyos dolgokat csak ezen a 2 helyen engedek, ez megy a wifi ssid figyelésével.)
Folyamatosan nem ellenőrizgetem (az állapotsor csak a wifi kapcsolatot jelzi, a menübe/beállításokba nem lépkedek), csak akkor veszem észre, amikor jelez, hogy sok mobilnet fogyott.
Ha ki/bekapcsolom a wifit, vagy újra csatlakoztatom az adott hálózatra, akkor már megy rendesen.
Meg lehet-e oldani és ha igen hogyan, hogy ilyen esetben a MD automatikusan kapcsolódjon újra vagy kapcsolja ki/be a wifit?
Köszönöm. -
kamant
csendes tag
Szisztok!
Mi lehet az oka annak, hogy a MD nem kapja el a beérkező üzeneteket?
Csak annyit szeretnék, hogy ha a kocsiban vagyok (ez rendben) és jön egy email, messenger üzenet, annak a küldőjét felolvassa.
Az "értesíítés érkezett" (összes alkalmazással és csak a Messenger-rel, Gmail-lel is) eseményt próbáltam, de semmi reakció.
Csináltam teszt-makrót, ami csak a naplóba írna, semmi mást nem csinál, de az sem reagál semmilyen beérkező üzenetre sem.
Xiaomi Redmi 4X, minden gyári rajta (tudom, hogy nem mai gyerek, de minek cseréljem le, ha minden más jó és ez még belefér a zsebembe is.)
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Starlink
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite Mini 600 G9 PC! i5-12500T / 32GB DDR5 4800MHz / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2