Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Dolphine #994 üzenetére
Ezt korábban retesz147 is említette, de neki a mobilcellák kereséséhez volt szükség rá.
Valószínű, hogy OS függő ez a dolog is. Javaslom, hogy hagyd bekapcsolva a gps-t, amikor nincs szüksége rá egyetlen programnak sem, akkor úgy viselkedik, mintha be sem lenne kapcsolva.Üdv: Mcrazy
-
PistiSan
addikt
-
Topikgazda
válasz Dolphine #1148 üzenetére
Elméletileg igen, gyakorlatilag nem biztos, hogy működni fog. MD Értesítéssel lehet megpróbálni, de nálam pld csak az ikont mutatja az AOD, az értesítés szövegét (jelen esetben a %-os értéket) nem. Gyanítom, hogy OS és telefonfüggő is.
A következő makróval próbáltam: (de mindenek előtt a MD-nak meg kell adni az értesítéseknél az engedélyt, hogy a zárolt képernyőn tartalmakat jeleníthessen meg!)Esemény - Akku töltöttsége - Bármilyen változás
Művelet - Értesítés megjelenítése - Itt kiválaszthatod a 3 pontra bökve az - Akku jelenlegi %-ot.
Majd alul Már létező értesítés felülírása - OkFeltétel - Tápellátás csatlakoztatva
Ez a makró minden %-os töltésnövekedést megjelenít az értesítési sávon (és a zárolt képernyőn is, ha szerencséd van), ha a töltő csatlakoztatva van.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Topikgazda
válasz Dolphine #1150 üzenetére
Milyen a kijelző, ha le van zárva a telefon? AOD vagy teljesen sötét? Azt is meg lehet próbálni, hogy a közelségérzékelő használatával bemondja a lezárt kijelzőnél a %-os értéket, vagy esetleg bekapcsolja a kijelzőt és buboréküzenetben, párbeszédablakban mutassa meg a töltöttséget.
-
PistiSan
addikt
válasz Dolphine #1171 üzenetére
Igen, ki is próbáltam kollégával, ez pont a magánszámokra jó, kicsit bizonytalan voltam ezzel én is, de van még olyan is, hogy névjegyekben nem szereplő, ott ugye az ismeretlen, de a számát küldő embereket lehet kitiltani.
Engem egy darabig egy behajtáskezelő zaklatott (köszi telenor az újrahasznosított telefonszámot) és egyenként tiltottam le őket a telefon saját menüjében, de feltűnt hogy a számoknak csak az utolsó 2 vagy 3 karaktere változik, macrodroid alatt van lehetőség komplett tartomány megadására is, egy idő után felhagytak a hívásokkal. -
Topikgazda
válasz Dolphine #1182 üzenetére
a makró mentés, ez ugye az exportálás? - Igen
A főmenüre a főoldalra gondolsz? - Igen
Azt ellenőrizd még le, hogy a "Beállítások" menüben az "Értesítési sáv testreszabása" alatt az "Ikon kényszerített elrejtése" opció ne legyen bepipálva, mert ha igen, akkor ez miatt is leállhatott a szolgáltatás és nem fut le semmilyen makró. Esetleg még Akku optimalizálás. Ha ezek az ellenőrzések nem hoznak eredményt, akkor újratelepítést javaslok.Üdv: Mcrazy
-
-
-
-
Topikgazda
válasz Dolphine #1314 üzenetére
Szia!
A Do/While-ba tegyél bele egy 1mp-s várakozást. A leírásában is benne van, ha jól emléxem, hogy a hurok műveletekhez szükséges némi késleltetés.
Illetve az lenne a legjobb, ha minden Elemlámpa művelet közé be tennél egy 20-30s-es várakozást.[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Dolphine #1326 üzenetére
Ha valamelyik engedély hiányzik, akkor arról értesít a legördülő értesítési panelon. Sajnos a "fejlesztések" során egyre többször fordul elő, hogy ami eddig jól működött, az egy újabb verzió után már nem biztos. Nálam pld gyakran nem érzékeli a Wifi csatlakoztatva feltételt.
-
-
mókuska
tag
válasz Dolphine #1536 üzenetére
Lényegében annyit akartam csinálni, hogy mikor fel van csatlakozva a bluetooth fülesem, akkor elindítsa a hozzátartozó programot. Mivel abban, tevékenységemtől függően beállítom a zajszűrést. Mikor kilépek belőle elindítja a zenelejátszót. Ha pedig lecsatlakoztatom a fülest, le akartam kapcsolni a bluetooth-ot és leállítani a zenelejátszót. Ezt 2 makróban csináltam meg először. Majd Mcrazy segítségével és tanácsára 1 makróban csináltam meg.
Először csináltam egy eseményt a bluetooth csatlakoztatására. Egy olyan eseményt adtam még hozzá ami leállítja a Headphones (Sony alkalmazás) alkalmazást. Ezt Mcrazy javasolta (elfelejtettem megkérdezni, hogy pontosan miért is ). Illetve egy bluetooth eszköz leválasztás eseményt a végére.
Műveleteknél 2 feltételt adtam meg.
Az elsőnél a rezgő móddal kezdtem Mivel nem akarom, hogy zenehallgatás közben hangosan csörögjön a telefonom. Majd utána indítja a Headphones programot. Ha kilép vár 2 mp-t és megy a zenelejátszó.
A második műveletnél, ha nincs csatlakozva a bluetooth füles vár 2 mp-t és lekapcsolja a bluetooth-ot. Leállítja a zenelejátszót. És eltávolítja az értesítését. A végén visszaállítja a normál csengőmódot.Remélem jól írtam le
-
Topikgazda
válasz Dolphine #1648 üzenetére
Pontosan. Egyébként ha van AOD a telefonodon, akkor ott mutatja a töltöttségét, de lehet olyat is csinálni, hogy pld 5%-onként bekapcsolja az MD a kijelzőt, ha fekszik a telefon, akár töltőn van vagy nincs. Mond el, hogy mit szeretnél és megpróbáljuk összehozni. Te is sok mindenre rá tudsz jönni, ha telepítve van a MD és tanulmányozod.
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
-
Topikgazda
válasz Dolphine #1661 üzenetére
Közben beugrott, hogy azért nem jelenik meg 30mp-ként, mert hogy a Változó-Battlevel feltétel 5%-onként engedélyezi a felugró üzenetet. A változó minden 0-ra és 5-re végzödő akkuértéket figyel. (5-10-15-20-25-100%..stb)
Töröld ki ezt a feltételt a "Táp csatlakoztatva" alatt és akkor fogja mutatni mindig, ha töltőn van a telefon.
A "Képernyő ki"-nél a Lock screent kell választani, mert az működik rootolatlan készüléken. Egyébként szerintem a képernyő kikapcsolására nincs szükség, mert kb 5 mp után, ha nincs feloldva, akkor is kikapcsol. Persze Te tudod, hogy mit akarsz.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Dolphine #2023 üzenetére
Szerintem a google szabályozás miatt:
Korábban ki lehetett kapcsolni minden biztonsági vackot, így akár külső lockscreen alkalmazást is lehetett használni. Ezekre pedig ki lehetett tenni kb bármit (widget, gyorshívás, stb.)
Nekem pont emiatt hiányzik a C-locker, ha most teszem fel, akkor dupla képernyőzár lenne, plusz az ujjlenyomatot se tudja használni.#?*@&!
-
Somatom
veterán
válasz Dolphine #2030 üzenetére
Ez automatikusan feloldja a kijelzőt. Így el lehet végeztetni olyan műveleteket, amiket csak feloldott kijelzőnél lehet. Jellemzően ilyenek az érintésemulációs beviteli műveletek. Arra nincs hatással, hogy mi jelenjen meg a zárképernyőn. Az NFC -t lehet így ki/be kapcsolgatni, de az NFC érintéses kapcsolathoz is bekapcsolt kijelző kell. Azt hogyan definiálod az automatizálónak, hogy te épp mikor érinted a telót egy NFC tag -hez?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Topikgazda
válasz Dolphine #2030 üzenetére
Ahogy Somatom is írta. Annyi kivétellel, hogy az NFC-t a MD tudja kapcsolni root nélkül is, nem kell hozzá érintés emuláció.
Persze lehet, hogy nem mindegyik készüléken, illetve OS-n megy, ezt ki kell próbálni.
Nálam Samsung telefonon 8-as droiddal, Huawei-n 9-el tökéletesen működik.
Előtte persze ADB-n keresztül meg kell adni neki az engedélyt.Üdv: Mcrazy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest