Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem használom az SSID eseményt, ezért nem tudom, hogy a makró kapcsolja-e ki a Repülő módot vagy a telefon szoftvere, de próbaképp, amennyiben fix időpontban (este 22:00-06:00 kapcsolod ki/be a wifit akkor ezt az időt add hozzá feltételként a - Repülőmód ki - művelethez úgy, hogy 06:00-22:00-ig legyen.
Ennek megvan az a hátránya, hogy ha korábban mész el otthonról valami miatt, akkor nem fogja kikapcsolni a Repülő módot a makró.
Ha nem válik be, akkor azt ajánlanám, hogy térj át a Helyszín eseményre.
De mindenek előtt ki kell deríteni, hogy mi kapcsolja ki a Rep.módot. Ehhez teszt képpen kapcsold ki a makrót bekapcsolt wifi és Rep.mód mellett és ezután kapcsold ki a wifit. Ha nem kapcsol ki a Rep.mód, akkor a makró a ludas, de ha belenézel az adott makró naplójába, ott is fog látszani. -
-
PistiSan
addikt
Ja, nekem is optika van, elég megbízható, de semmibe nem kerül figyelni az adatkapcsolat megszakadt eseményt.
Hát igen, ha kikapcsolod a wifit, akkor a Vo-Wifi nem fog működni, elérhetetlen leszel. Este amikor alszol és elmegy a net, nem fogod észre venni, mert alszol, senki nem néz streaminget, nem lesz aki szóljon. Viszont ha valaki hívna, nem fog elérni. Miért hívnának éjjel? Készenlétet adsz, valami vészhelyzet adódik, akarni. -
Érdekesen működik.
Ha elmegyek otthonról, csak akkor kapcsol ki a repülőmód, ha felébresztem a telefont, illetve hazaérkezve már wifin van a telefon, de csak akkor kapcsol be a repülő mód, ha felébresztem a telefont, ezeket többször teszteltem.
Google Pixel 7, Android 16, korlátlan akkuhasználat engedélyezve. -
Ha csak ennyit szeretnél, akkor tökéletes.
PistiSan 5letéből indulva, csinálnék egy olyan makrót, ami egy ellenőrzést futtat, amikor a tárcsázó, névjegyzék, vagy telefon alkalmazás az előtérbe kerül.
Esemény - Alkalmazás előtérben - Telefon
Művelet - Internet ellenőrzése - mentés változóba
Feltétel - Wifi csatlakozva
Amennyiben igaz, marad minden ahogy van, ha pedig az internetellenőrzés nem sikerül, akkor átkapcsolás mobilnetre, vagyis repülőmód ki.
Igy megelőzve azt, hogy hálózat /internet nélkül próbálj telefonálni. -
PistiSan
addikt
-
Minden ADB engedélyt megtalálsz az Összefoglalóban.
Az MDHelper-t telepítsd fel, mer az inkább a wifi miatt fog kelleni.
A képen láthatod hogy egy TESZT hálózatot állítottam be, de Te majd a saját otthoni wifidet fogod beállítani oda és akkor annak a neve lesz látható és csak annál fog működni a makró. -
Szia!
Az akkukimélő mód kapcsolgatása nem minden telefonon működik hibátlanul. A különböző módok között pedig egyáltalán nem tud kapcsolgatni a MD.
A mobilnet sem 100%, de több a valószínűsége, mint az akkukímélőnek.
És, hogy a Tasker ajánlott-e, arra a topikjában kapsz választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2