Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Szia!
Ez is jó 5let, de van benne egy csapda.
Igaz hogy, ha le van zárva a kijelző, nincs szükség a gombsorra, de ha nincs ott, akkor a rendszer kilőheti a szolgáltatást egyes készülékeken. -
DrKapocs
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Motorola nem tud ilyet, legalábbis én nem találok A15 alatt.
-
kamant
csendes tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Igen, ez rendben van. Általában (csak) wifiről mehet ez az alkalmazás, csak néha kell mobilnetről. Kapcsolgatni meg macerás. De nekem egy olyan makró is jó, ami az adott alkalmazásnál be- és kikapcsolja a mobilhasználat engedélyét mondjuk egy gombbal.
-
PistiSan
addikt
válasz
energiezolee
üzenetére
Nekem pixel 9a van, Android 16-al, nincs adb hack, sem helper telepítve, akku használat korlátlan, minden engedély megadva. A repülőgép módot kapcsolgatom automatán, ha itthon vagyok, vagy elmegyek itthonról, fentebb megosztottam a macrot, hibátlanul működik, nem kell a kijelzőt bekapcsolni, csinálja magától.
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Oké, így már értem miért így működik.
-
baandii
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Hogy őszinte legyek nem tudom mi volt a probléma. Letöröltem újra tettem, engedélyek megadása, próbálgattam több beállítást és működött
-
baandii
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Átnéztem az engedélyeket, ki-be kapcsoltam. -
AtHoS
nagyúr
válasz
energiezolee
üzenetére
Annyit tudok, ami le lett írva. Pont. Ezt gondolom Te sem vitatod
Szóval értelmes, megfelelő tartalmú kérdésben nem lehet segíteni senkinek, mert nem ül mellette aki tanácsot tudna adni ebben 
pl. Leírtad milyen típusú routereid vannak? Nem láttam...de lehet csak benéztem, ezért elnézésed kérem
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Szia!
Fel tudom tölteni és segíteni is tudok, de ez első sorban olyan esetekre készült, ahol az eszközök egyáltalán nem kapcsolódnak át az erősebb jelű hálózatra. Viszont ennek megvan a hátránya is. Többek között, hogy folyamatosan (a makróban 30mp) monitorozni kell a hálózati jelerősséget, ami többlet akkufogyasztással jár és nem utolsó sorban, ha működik is, átcsatlakozáskor szakadás jön létre a kapcsolatban, ami pld egy Mesh hálózat esetén nem valószínű.
Én mindenek előtt, mivel több routered is van, egy Mesh hálózat kiépítését javasolnám, amihez az Otthoni hálózatok topikban kaphatsz segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Átnéztem az engedélyeket, ki-be kapcsoltam.
Szóval értelmes, megfelelő tartalmú kérdésben nem lehet segíteni senkinek, mert nem ül mellette aki tanácsot tudna adni ebben 
Mcrazy
Oldman2