Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Szia!
Ez is jó 5let, de van benne egy csapda.
Igaz hogy, ha le van zárva a kijelző, nincs szükség a gombsorra, de ha nincs ott, akkor a rendszer kilőheti a szolgáltatást egyes készülékeken. -
DrKapocs
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Motorola nem tud ilyet, legalábbis én nem találok A15 alatt.
-
kamant
csendes tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Igen, ez rendben van. Általában (csak) wifiről mehet ez az alkalmazás, csak néha kell mobilnetről. Kapcsolgatni meg macerás. De nekem egy olyan makró is jó, ami az adott alkalmazásnál be- és kikapcsolja a mobilhasználat engedélyét mondjuk egy gombbal.
-
PistiSan
addikt
válasz
energiezolee
üzenetére
Nekem pixel 9a van, Android 16-al, nincs adb hack, sem helper telepítve, akku használat korlátlan, minden engedély megadva. A repülőgép módot kapcsolgatom automatán, ha itthon vagyok, vagy elmegyek itthonról, fentebb megosztottam a macrot, hibátlanul működik, nem kell a kijelzőt bekapcsolni, csinálja magától.
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Oké, így már értem miért így működik.
-
baandii
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Hogy őszinte legyek nem tudom mi volt a probléma. Letöröltem újra tettem, engedélyek megadása, próbálgattam több beállítást és működött
-
baandii
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Átnéztem az engedélyeket, ki-be kapcsoltam. -
AtHoS
nagyúr
válasz
energiezolee
üzenetére
Annyit tudok, ami le lett írva. Pont. Ezt gondolom Te sem vitatod
Szóval értelmes, megfelelő tartalmú kérdésben nem lehet segíteni senkinek, mert nem ül mellette aki tanácsot tudna adni ebben 
pl. Leírtad milyen típusú routereid vannak? Nem láttam...de lehet csak benéztem, ezért elnézésed kérem
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Szia!
Fel tudom tölteni és segíteni is tudok, de ez első sorban olyan esetekre készült, ahol az eszközök egyáltalán nem kapcsolódnak át az erősebb jelű hálózatra. Viszont ennek megvan a hátránya is. Többek között, hogy folyamatosan (a makróban 30mp) monitorozni kell a hálózati jelerősséget, ami többlet akkufogyasztással jár és nem utolsó sorban, ha működik is, átcsatlakozáskor szakadás jön létre a kapcsolatban, ami pld egy Mesh hálózat esetén nem valószínű.
Én mindenek előtt, mivel több routered is van, egy Mesh hálózat kiépítését javasolnám, amihez az Otthoni hálózatok topikban kaphatsz segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Átnéztem az engedélyeket, ki-be kapcsoltam.
Szóval értelmes, megfelelő tartalmú kérdésben nem lehet segíteni senkinek, mert nem ül mellette aki tanácsot tudna adni ebben 
Mcrazy
Oldman2