Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
detroitrw
üzenetére
Megnéztem, de fogalmam sincs, miért van.
Próbálj meg esetleg másik böngészőt.Az "Egyszeri engedélyezés"-t nem lehet megkerülni és véglegesíteni sem.
Mint azt korábban már írtam, ezt álltalában csak akkor kell ismételten megbökni, ha a telefont újraindítottad vagy a MD kikerült a memóriából, vagyis bezáródott. -
válasz
detroitrw
üzenetére
Na ná, hogy lehet tovabb bonyolitani a dolgot
Chrome-ba bizonyos oldalakkal azonnal megtortenik a link szovegfajlba helyezese, bizonyos aldalakon meg sehogyse (pedig az android kiirja hogy mit masolt a vagolapra, de valszeg azt nem latja vagy nem fer hozza az MD).
Ezt nem is ertem
-
válasz
detroitrw
üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Meglett a "ludas" úgy néz ki.
Vagyis ha a vágólapon ugyan az a bejegyzés található rajta, mint amit másolunk, akkor nem történik változás, vagyis nem jön létre törlés és új feltöltés.
Ebből kifolyólag a "Vágólap" esemény sem fog aktiválódni, ha vágólap nem frissül.
A "Vágólap" eseménybe ezt írd be http* és próbáld meg a böngészőben eltérő webcimek másolatát.
Igy működnie kell. -
válasz
detroitrw
üzenetére
Készíts egy teszt makrót, ami a következőket tartalmazza:
Esemény: Macrodroid inicializálva.
Művelet: Várakozás 5mp - Párbeszédablak megjelenítése.
Indítsd újra a telefont!
Ha ez lefut, akkor működik a Md.
A http linkre meg visszatérünk holnap. Tesztelni fogom én is.
Jó éjszakát! -
válasz
detroitrw
üzenetére
"De ujrainditas utan magatol megjelenik az ertesito savon (gondolom ez azt jelentene, hogy keszen all)"
Igen, ez azt jelenti, hogy fut a MD.De a makró miért futna magától?
Csak akkor indul el, ha végzel egy másolás műveletet szövegfájlból, böngészőből, stb. ami tartalmaz egy http linket. -
válasz
detroitrw
üzenetére
"és miért nem működik azonnal amikor újraindult a teló?"
Nem tudom milyen telefont használsz, (gondolom valami olyat, ami mindent megöl az android rendszeren kívül.), de nálam HuaweiP30 és Samsung S23-on hibátlanul teszi a dolgát.
Soha ilyen jellegű gondjaim nem voltak, de ahogy más topikokat olvasok, a Xiaomi, Oppo, meg egyéb kínai márkáknál ez rendszeres probléma szokott lenni más alkalmazásokkal is. -
válasz
detroitrw
üzenetére
"ja és ezt állandóan feldobja: klikk"
Azért dobja fel, mert a háttérben az android kilővi a MD-t.
Nálam is feldobaj újraindítás után vagy, ha az utoljára használt appok közül (memoria) kilővöm a MD-t.
Tedd be a MD-t mindenhol a kivételek közé( Akku optimalizálás, háttérben futás, stb)"de akkor utána is csak 1-et tárol"
Pedig a beállításod szerint jó.
Kipróbáltam és nálam működik. Próbáld meg bezárni és újra nyitni a fájlt. Lehet, hogy csak optikai csalódás
. -
válasz
detroitrw
üzenetére
Szóval...kezdjük valahol az elején.
1. Ha a vágólapról szeretnél valamit elérni, akkor a vágólapot kell figyeltetni egy "Vágólap" eseménnyel és ebben az eseményben kell definiálni azt, amire szükséged van.
Esetedben úgy látom, hogy valamennyi http link.
Pld:
Innentől fogva minden link, ami a vágólapra kerül, elindítja a makrót.
2. A vágólap automatikusan nem töltődik fel az általad kívánt tartalommal egy böngésző alkalmazás megnyitásával, csak akkor ha te minden alkalommal ráböksz a link másolása, vagy megosztása lehetőségre.
3. Műveletnek pedig elég az "Írás fájlba" művelet, ahol a ""Szöveg" mező végén a 3 pontra bökve a "Vágólap szöveg"-et kell választani.

Feltételekre ebben a formában nincs szükség, mert a feltételt a "Vágólap" eseményben definiáltuk.
-
válasz
detroitrw
üzenetére
Szerintem:
- akkor indul el 1x makró, amikor elindítod a Chrome-ot és a feltétel alapján már a vágólapon https://* szöveg is szerepel
- a makrón belül az aktuális makró engedélyezése felesleges, mert
--- ha nincs engedélyezve a makró akkor idáig sem jut el
--- ha engedélyezve van a makró, akkor felesleges engedélyezniHa a Chrome-on belül másolsz a vágólapra, akkor szerintem nem fut le újra a makró, mert csak Chrome indításakor fut le 1x.
A Macrodroid-ban van Vágólap esemény, lehet ezt kellene beállítani, és feltételnek megadni, hogy a Chrome van-e előtérben. Még a vágólap tartalmát elmenthetnéd egy változóba, ami alapján figyelhető, hogy változott-e a vágólap tartalma.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Mcrazy
Oldman2