Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz Phobion #5691 üzenetére
Bőröztesd be. Nekem az első autómban kezdő jogsival volt utoljára kormány borításom. Ledarálta a kormányt mint a xart Lehet kapni olyat amit neked kell felfűzni és bőrből van, olcsóbb mint a bőrözés de az még talán jó lehet.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz Phobion #5799 üzenetére
Ha egy autót forgalmaznak gyárilag klímásan (ezt igen) akkor meg lehet oldani, mivel mind fel van rá készítve csak nincs beléjük szerelve (kicsit leegyszerűsítve). Azonban utólagosan klímáztatni egy autót... Kb gazdasági totálkár. Az átlag F Astra tekintetében az autó értékét közel súrolhatja.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz Phobion #5801 üzenetére
viszont nem lesz nagyobb a fogyasztásod Most komolyan, elmúlt 6 évben nekem sem volt klímás autóm. Idén vettem csak klímásat. Viszont most hogy nincs melóm inkább izzadok mint azt a plusz 2 litert lenyelje
-
neduddki
nagyúr
válasz Phobion #5852 üzenetére
HI!
elso korben a bibliat ajanlanam: /me enenk toma cimet:- )/
udv
neduddki
p.s. az otogepesz technikusok kezikonyvet keresem mert az ken igaza Nked
mod: ez is egy zsenialsi konyv, mongyuk nekm szabtekbol volt szerencsem Kurucz tanto bacsihoz:
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
-
nagyúr
válasz Phobion #7417 üzenetére
Nálam is ez van, de bek*phatják, a bankom majd megküldi nekik az igazolást, ha nagyon kell, de ezek ahhoz is h*lyék szerintem, hogy igazolást kérjenek.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
veterán
válasz Phobion #148863 üzenetére
Lehetséges, hogy lekopott az éléről a grafit bevonat. Nem szabad erős vegyszerekkel, vagy erősen dörzsölve tisztítani, mert lekopik a grafit.
Nekem a Bosch bevált, sokan ajánlják a kedvező árú Bosoko márkát.@ BBD: Az is eladó lesz! Egész konkrétan: mindig minden eladó.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Phobion #161683 üzenetére
Sima benzinkutas kefés mosó. Ha kicsit is vigyáznál az autód fényezésre akkor tilos.
Tele lesz mikorkarcokkal a kocsi nagyon hamar (főleg ha nem metál fényezésű az autó, azok még sérülékenyebbek). Ettől egy fokkal jobb a Viledás (ahol nem kefe mos, hanem óriásira vágott Vileda csíkok).
Ha mégis gépi mosó mellett döntenél akkor érdemes az érintésmentes mosókat keresni (Robotwash).[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
fant0mi
őstag
válasz Phobion #165379 üzenetére
Regisztralsz, egy honapon belul kuldik a kartyat. Tankolsz. Fizetesnel mondod hogy van ilyened, aztan eloszor ezt a kartyat le kell huzni a pos terminalban, es a mar csokkentett osszeget (literenkent 8 vagy 16 forint azonnali kedvezmeny) fizeted kp vagy bankkartya.
Emellett kapsz pontokat is. Ezeket a pontokat a kovetkezo tankolasnal le tudod meg pluszban vonatni (1 pont az 1 forint), vagy shopban le tudod vasarolni.[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
válasz Phobion #168535 üzenetére
Sztem érdemes lenne felrakni valami tartós waxot egy alapos ipas zsírtalanítás után, most pont ideális a kinti hőmérséklet hozzá és mondjuk fél évente megismételni. Én eddig a soft99 fussot használtam, de elfogyott és ki akarom próbálni a zaino z5-öt. Amíg tart többek közt könnyebben mosható a fényezés (meg a felni, fényszóró is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest