Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
Nem adófizetés elkerüléscélzattal kérdeztem (nincs is semmilyen kriptom), csak az merült fel koko52 kérdése kapcsán, hogy hogyan tudnék bármit is igazolni? Hogyan tudnám én azt bizonyítani, hogy igen, én 2 hónapja vettem 9000$-os árfolyamon, nem pedig márciusban 4000$-oson, a jelenleg x Ft-ot érő kriptot? Ha nem milliós tételben gondolkozom, akkor magánszemély vesz magánszemélytől "külföldi pénzt" a megbeszélt árfolyamon, de erről papír nem szokott készülni (lásd: veszel 1000 eurót a nyaraláshoz az osztrákoknál élő testvéredtől)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmgyűjtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest