Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
digo00
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Az amúgy egy komplett oprendszer?Nézegettem de még nem jutottam vele semmire.
Kimondottan bányászatra való? -
aleister
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Az még nagyon messze van, hogy ne tudj ETH-t bányászni.

Az elején párhuzamosan megy majd a kettő. Annyi, hogy az ETH 2.0 debütálásakor a jelenlegi hálózatból lehet coinokat átvezeti az újba, viszont visszafelé már nem. Aztán évek múlva az átjárhatóság kétirányú lesz. Végül az ETH hálózat beleolvad majd a 2.0-ba.
De ismétlem, ezek elvileg még évek.
Magunk közt szólva, környezetvédőként én örülnék, ha minden algo áttérne a POS-ra. -
fireman123
őstag
válasz
digo00
üzenetére
akkor még "várakoztatás" van etc-re az 51% attack miatt, ki kell várni
, ha windows megy a rigen akkor a teamviewer helyett a chrome távoli asztal, vagy még inkább a www.dwservice.net, ....de a win helyett fontold meg a hiveos-t, én 2,5 év win után mentem át augusztusban hive-re, de ég és föld a különbség, sokkal stabilabb és könnyebben kezelhetőbb, egyszerűbb -
digo00
tag
A flypolon bányászok.
volt kiutalásom október 13-14-15-19-21 én is de még az sem ért a számlámra.
Mivel csak nemrég kezdtem azért utalgattam ki,hogy megnézzem rendesen kiutalja-e .
13-14-15 hitbtc
19-21 coinbase
Amúgy pending-et ír.
Még egy kérdésem lene.Milyen távoli vezérlő szoftvert használtok a rig elérésére?Én a team viewert de az nem mindig működik nálam rendessen. -
fireman123
őstag
válasz
aleister
üzenetére
Bár sose vezetnék be a 2.0-t
, addig is lehet bányászni, ha kiesik az eth a bányászható coinok közül érdekes lesz, hogy hová migrál a jelenleg eth-n lévő 250 Th/s kapacitás, ...ez olyan nagy érték, hogy ha még szét is oszlik a kis coinok között akkor is meg fogja érezni mind, rendesen megnő majd minden coinon a nehézség és csökken a jövedelmezőség...én nem fogok ezzel a dologgal foglalkozni, hosszú távra vettem és bányásztam is, ......és úgysem tudjuk mi fog történni
digo00: a poolból mikor utalták ki az etc-t? (melyik poolban vagy? ...némelyik pool is sokáig ül rajta kiutalás előtt)
-
digo00
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszönöm a gyors választ.Próbáltam 2 hete a hitbtc-re is bányásztam de még oda sem ért az utalás.Azthittem én rontottam el valamit.Amúgy ETC-t bányászok
-
fireman123
őstag
válasz
digo00
üzenetére
nem tudom, hogy a coinbase-nél hogy működik, én binance címre bányászok most éppen eth-t, de ugyanarra a címre megy az elejétől kezdve hónapok óta (nem írtam át semmit a batban), mindig megérkezett az eth a pool kiutalása után 5-10 percen belül, nem sokat kell várni a jóváírásra sem, hogy megjelenjen az egyenlegemben, .....de pl. etc esetében a binance ül rajta kb. még 1 hetet a múlt havi 51%-os támadások miatt és csak utána írja jóvá a számlámon, addig is látszik hogy beérkezett a pooolból, de függőben van 1 hétig.
Nem hinném, hogy coinbasen mindig cserélgetni kellene a batban az addresst.
-
aleister
veterán
válasz
digo00
üzenetére
Nemrég én is feltettem ezt a kérdést.

Használd nyugodtan valamelyik már meglévő ETH address-t.#52191fireman123:
Én még nem látom ilyen közelinek. Jelenleg a 0. fázis megy elvileg. A roadmap alapján van még további 3. A Phase 1-re is csak nagy általánosságban 2021-et jósolnak, és akkor még jön az 1.5 és 2-es fázis.
Ti hogy okoskodtok? Megéri majd összehozni a szavazathoz szükséges 32 ETH-t, vagy annyira fel fog menni az átállás pillanatában az ára, hogy érdemes lesz inkább eladni? -
digo00
tag
Sziasztok.Most kezdtem nemrég a bányászatot.Coinbasere bányászok és azt vettem észre,hogy ugyanallál a coinnál kiutalás után másik wallet addresst adott meg.Ezt mindig át kell írni a bányaprogramban?És menyi idő kb míg megérkezik a számlára a bányászott öszeg?A válaszotokat előre is köszönöm.
-
aleister
veterán
Az ETH 2.0-ról van valakinek konkrét infója?
Gyorsan rákerestem a fejlesztők oldalán, de egyelőre csak a Spadina és Zinken teszthálózatról találtam bejegyzéseket. A ténylegesen ETH 2.0 indulásról semmit. -
PayPal announced on Wednesday its entry into the cryptocurrency market, according to multiple reports.
The coins initially supported will include Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) and Litecoin (LTC), the company said. starting from early 2021 -
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, alapvetően BTC-t vennék, automatánál valszeg, de kicsit tetű lett mára az egész rendszer... érdemes lehet mást venni, pl. ETH-t, vagy egyebet, amit az automata tud, és azt utána tőzsde tárcára beküldve átváltani BTC-re ? (Vagy ETH esetében tartani akár úgy, úgyis együtt mozognak ezek, az USD-hez képest). Hogyan csinálnátok, hogy ne kelljen ítéletidőt várni egy tranzakcióra ?
-
sanzi89
addikt
válasz
aleister
üzenetére
1. Új gép, új browser, minden cookie, előzmény törölve. Chrome és Edge is ugyanazt csinálja.
2. Megpróbálom bekapcsolni a 2FA-t, ezt az üzenetet kapom és kiléptet a rendszer: Session Nonce skew detected
3. Belépek újra, megpróbálom bekapcsolni a 2FA-t és utána mindig csak ennyit kapok hibaüzenetnek és nem történik semmi: Invalid 2FA entered
4. Akárhányszor próbálom, mindig a Invalid 2FA entered üzenetet kapom, egész addig amíg nem törlöm a böngésző adatait, mert akkor egyszer, első alkalommal megkapom a Session Nonce skew detected üzenetet.
5. Több mobillal is próbáltam már, más Google Autentikáló alkalmazás használó oldalla, (pl. Kraken) semmi gond. -
aleister
veterán
válasz
sanzi89
üzenetére
Mobilra érkező sms opció nincs? Én ezt használom több helyen is, és sosem volt vele gond.
A HiveOS és a Crypto.com meg a google authenticator app-ot használja. Ott sem futottam eddig hibába.
Írd meg a pontos hibát, hátha tudunk segíteni. -
sanzi89
addikt
Claymore abbahagyta az ETH miner fejlesztést, Nicehash-hez kötelező a 2FA a kiutaláshoz, amit hiba miatt nem tudok beállítani. Kár volt ránézni a bányára, úgy érzem.
-
aleister
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Köszi a helyesbítést!
A vicc, hogy amikor megnyitottam a hivatkozott oldalt, akkor leesett, hogy anno olvastam már ezt a cikket. De úgy néz ki bal szememen be, a jobbon ki.
(#52170) AAntii
Igen, az áramlopás, az áramlopás. Ez sima liba. De nem egy elbaszott értékrendet alakított ki bennünk a jelen politikai élet? A pár tízezres áramlopást kell meglovagolni a milliós, milliárdos mutatványokkal szemben?
Költői kérdés volt. Szerintem ne is vigyük tovább ezt az aktuálpolitikai szálat. -
AAntii
őstag
válasz
aleister
üzenetére
A cikk, öngyulladás, darkweb, stb. nyilván az, de a piti lopás az piti lopás. Ezen nincs mit szépíteni, pláne, hogy tudjuk kispestről, hogy aki nem tud 100 milliós összeharácsolni abban a pozícióban, az annyit is ér, erre havi pártízezer forint villannyal bohóckodik az ember.. Ejnya na!
-
fireman123
őstag
válasz
aleister
üzenetére
...a kriptó "egyéb jövedelem" kategóriába tartozik, ott ez nem érvényesíthető,...amire vonatkozik az általad hivatkozott 600e és 200e:
SZJA tv. 11.§ (3) bek:
Nem kell bevallani azt a bevételt,:
....
"b) amely ingó vagyontárgy átruházásából származik, és az éves összege nem haladja meg a 600 ezer forintot, vagy az abból megállapított összes jövedelem
nem haladja meg a 200 ezer forintot;"[ezt] érdemes elolvasni, ...de nem szentírás ez sem, mert hivatalos állásfoglalást nem ad a NAV, a cryptp falka utánajárt, többek között Ők is leveleztek a navval, a linken lévőket válaszolták, ....de a válaszok végén szerepelt, hogy nem minősül hivatalos állásfoglalásnak
-
aleister
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Minden egyéb forrásból származó bevétel évi 200.000 forintig adómentes, csak adóbejelentési kötelezettség van rá. Továbbá abban az esetben, ha a bevétel 600.000 forint, de fel tudsz vele szemben mutatni 400.000 forint kiadást, akkor szintén adómentes.
Ezt a könyvelőm mondta. -
aleister
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Miért ne lenne igaz?
-
aleister
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Ha nem adóztak utána akkor az adócsalás. Viszont erről nem szólt a fáma.
Továbbá erre is igaz, hogy csak a 600.000 forint bevételig vagy 200.000 forint haszonig nem kell adóznod. Szóval az elmúlt 2 évben nemigen kellett. Kivéve a mostani dömpinget.
Továbbá a kibányászáskor aktuális árfolyamot kell nézni. -
tisn
veterán
hi
reg voltammit mivel banyasszak egy db 580 8gb-vel, ryzen 7-el? eddig nicehash ment (hideg van mar kell a futes, gep amugy is majdnem mindig megy), de most a winantivir letorolte az egeszet, es kezembe vennem az ugyet. miningpoolhub az meg mindig jo, vagy van helyette valami ajanlottabb?
koszike
-
varmi2
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Tudomásom szerint, itthon, a kryptók nem fizető eszközök, nem pénz, nincs elismerve fizetőeszközként, innentől ,ilyen profitra gondolsz?
Meg lett vásárolva a hardver, normál áfás áron, az áram is fizetve van, innentől az államnak semmi köze hozzá, az én felfogásomban. -
aleister
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Szerintem egyszerűen arra gondoltak, hogy privát célra használta az önkormányzat által fizetett áramot. Ez innét kezdve valóban áramlopás.
Az eset konkrétan egy röhejes, politikai boszorkányüldözés. A kriptó bányászat önmagában nem illegális. Úgy állítják be, mintha a kibányászott coinnal csakis a darkweben, illegális dolgokat vennének az emberek. Pedig ennek pont az ellenkezője igaz.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
AAntii
üzenetére
De honnan jött ez, hogy "áramlopás"? Engedély nélkül rácsatlakozott egy vezetékre, kihúzta a saját "fészerébe" és ott használta (kvázi a hivatalos rendeltetési helyétől eltérő helyen használta)? Miért nem úgy fogalmaznak, hogy engedély nélkül eszközöket csatlakoztatott az irodai áramhálózatra?
-
shteer
titán
válasz
AAntii
üzenetére
A kriptobányász gépek rendkívüli módon forrósodnak, ezért balesetveszélyesek, ha nem szakszerűen használják őket. Ráadásul rengeteg áramot is fogyasztanak, feltehetően ezzel függ össze a hatósági eljárás is.
Megkérdeztünk egy szakértőt is, aki elmondta: az eszköz valószínűleg ethereum-bányászatra alkalmas, ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy tárolása amatőr, régen használt fakeretes szerkezetben történik, ami önmagában hordozza a rendkívüli tűzveszélyt. Az így alkalmazott gépek nagyon erőteljes hőkibocsátással rendelkeznek; nem elképzelhetetlen, hogy a fakeret öngyulladást szenved bizonyos esetekben.
a dark weben a Bitcoin-bányászatban adathalászok, emberkereskedők, fegyverkereskedők cserélnek pénzt, illetve gyártanak valutát
-
AAntii
őstag
[link] Bányászat "ingyen árammal"
Nem mindig happy end a vége! -
-
BandiT85
aktív tag
Köszönöm szépen!
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan váltót, ahol Grin-t lehet váltani, és nincs '"under maintenace"? HitBtc, Bittrex, KuCoin-on vagyok, de a deposit nem működik...
-
-
cof
veterán
-
Mosqu!to
addikt
Valaki találkozott olyannal, hogy MEW-ről szeretne ETH-t küldeni, bent vagyok az accountban, beállítom a célcímet, az összeget, alap gas és a send gombra nem történik semmi? Napok óta nem tudok küldeni valamiért. Esetleg tipp, hogy honnan tudok még hozáférni a tárcámhoz?
-
aleister
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Azért durva, hogy az egyik hónapban még hetente meglett volna az 1 ETH, most meg ugyanazzal a hashpower-rel 0.24. És még csökken...
Btw valami hír az ETH 2.0-ra való átállás idejéről? -
törölt tag
válasz
fireman123
üzenetére
-
-
aleister
veterán
Visszavették ETH-n a rewardot? Kb a harmadára visszaesett.
-
janos666
nagyúr
válasz
thoger
üzenetére
Saccra úgy tippelném, hogy remélhetőleg megtermeli az indulóárát + áramdíjat 1-3 éven belül (ez sok mindentől függ: az általános crypto piactól és későbbi hardware megjelenésektől is), mielőtt kiöregedne (tönkremegy, vagy kiszorul a perf/watt olyan szintre, hogy <=0 az átlag hozam), és akkor onnantól vagy az a profit, hogy eladod a kártyákat (pl. ha nem 3, hanem 1 éven belül sikerült, még sokat érhetnek, főleg ha épp emiatt nagy a kereslet használatpiacon is, hogy az utóbbi év jól profitált, ilyenkor elkelhet akár eredeti nettó áron), vagy "kockáztatsz" és megnézed mit termel még ki, ha hagyod futni.
Én legutóbb jókor vásároltam (korán, a nagy láz előtti árakon), majd felszámoltam a farmot, amint megvolt a RIO (tehát effektíve ~100% profit 1 éven belül), aztán megbántam, mert később nézegettem, és simán kikaparták volna újra a RIO-t, és még mindig értek volna valamit használtan (tehát utóbbi lett volna az extra profit, a csökkent kártyaárak, ha ülök rajtuk).
-
Iginotus
addikt
válasz
thoger
üzenetére
Jelenleg csak akkor fogsz igazi profitot látni, bányászattal, ha az áramod napelemes, vagy közel ingyen van.
A kártyák ára miatt te is láttad, hogy több év a megtérülés.
Ha feljebb megy 1-1 bányászható coin ára az is befolyásolja a profitot. De sajnos még mindig jobban jársz ha a kártyák helyet megveszed azt a coint ami szerinted feljebb fog menni, és az árfolyam nyereségre játszol. Mint, hogy kártyákat vegyél, áramdíjat fizess és amortizációt+ a belefektetett energia és idő is elég sok egy bányagépben...
Más a helyzet, ha kész bányász farmod van és csak kártyákat akarsz cserélni
-
thoger
csendes tag
válasz
janos666
üzenetére
Szia! Engem is érdekelne hogy ezek az új kártyák hogyan tudnak hasznot hozni a konyhára.
Sosem bányásztam még, de most lehetőségem lenne beker áron kártyákat venni akár ezt a típust is, de egyszerűen rendesen fizetett árammal nem látom hol a profit a tevékenységben. több mint 2 év mire visszahozná egy 3080-3090 az árát, miután visszahozta képes rendes profitot termelni? Hogyan lehet egy ilyen csúcs kártyából tényleges profitot kicsikarni fizetett áram esetén? Valaki világosítson fel miért, vagy hogyan éri meg bányászni.
-
aleister
veterán
A szolgáltatóm supportja ezt írta:
A @coinbase.com feladóval levél nyomát nem látjuk a logban. Feltehetőleg a levél el sem jut a szerverig. A visszapattanó levél sokat segítene a probléma okának kiderítésében.
wtf? -
aleister
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
Hmm. Az félig meddig jó hír. Ezek szerint nálam lesz a probléma, és nem az egész oldalt vitték a hekkerek.

-
aleister
veterán
Urak, akinek van Coinbase Pro és/vagy sima Coinbase fiókja az megnézné, hogy be tud-e lépni?
Az egy dolog, hogy a biztosan ismert jelszavammal nem enged be, de még a jelszóemlékeztető és a hibajegy felvevő automatikus emailek sem jönnek meg.
szerk: írtam volna a support chat-be...már az sem müxik.
-
Iginotus
addikt
válasz
Winzsolt
üzenetére
Sajna még 5700-al nincs tapasztalatom inkább csak 470-570 el.
És én ebben az esetben azt csinálnám, hogy tuninot mellőzném, és megnézném, 1-2 napig, hogy minimum tuningal is előfordul-e az instabilitás. Ha igen akkor esetlegesen risereket, táp kábeleket nézegetném végig.
Ha ismétlem ha nagyon sok időm van akkor meg minden tuning marad és egyesével levenném a kártyákat, hogy 0 ás GPU riser lehuz és megnézni, hogy így is instalbil-e? Aztán jön a 1-es GPU riser.
De ez nagyon macera. Szóval sokszor célravezetőbb ha csak hagyjuk futni és néha újraindítjuk kézzel.Nem hiszem, hogy BIOS-ban lenne más beállítás bár PCIx-gen 1 beállítást érdemes megnézni, hogy mindenhol az van-e de általában az AUTO beállítás is jó szokott lenni.
Nem hiszem, hogy a tuningal lenne gond.De olyan sok minden van ami lehet, hogy tényleg sok idő ezeket kitesztelni.
-
janos666
nagyúr
válasz
prmcsk
üzenetére
Próbáltál beállítani egy fix és nagy méretű lapozófile-t (Windows rendszerbeállítás)?
Szerk.: Ja, amúgy kérdezni jöttem.
Az RTX 3080 kártyák tényleg olyan jók bányászatra? (Nem tervezek venni, főleg ilyen célra, csak érdekel a hírek és kommentek láttán.)
A NiceHash (vagy hasonló, nem emlékszem) adatbázisból csak annyit szűrtem le, hogy ezen a legjobb a perf/watt, viszont közel sem annyival, mint amivel drágább a kártya (tehát sokkal későbbre kaparja ki a vételárát, csak sok évnyi üzem után hozná be a különbséget). -
Winzsolt
aktív tag
-
Iginotus
addikt
válasz
Winzsolt
üzenetére
Jól rémlik, hogy még BÉTA az 5700 ashoz való HIVE-Os?
Lehet ez is egy okozója.
Illetve OC azt olvastam másnál is hogy csak ha módosít valamit akkor áll be stabilra, szóval ezen szerintem majd még javit a HIVEOs mert még kicsit lehet bugos.
Amit én még szoktam, hogy csak hashrate watchdogot hagyok bekapcsolva és az 5-10 % os loadosat kikapcsolom. És ha a load felmegy akkor megáll a gép akkor tudom, hogy ott kel keresni a bibit.
A netkiesés nálam gyakran okozott olyat, hogy nem talál magára a gép, csak restartra én nem tudom az okát. -
Winzsolt
aktív tag
Az utóbbi hónapban megismerkedtem a hiveos-el, sok mindent tanultam, de volna 1 problémám.
Adott 2 db 6os rig, Mind2 vegyesen 5700 és 5700xt. Mind2 stabil beállításokkal fut(eth hiveon poolon, teamredminert használok, de ez Most nem fontos.)
Alaplap h81 pro btc, 4gb+2gb ram, pendriverol megy Mindkét rig ugyan az a hardver. (szinte a leg frissebb os verzió de ez sem fontos)Amikor a hiveos watchdog-ja néha ujraindítja a minert valami miatt akkor a rig1 99%ban jól indul el, OC beállítások minden kártyán rajta vannak.
Viszont ha rebootol a watchdog vagy akár én manuálisan, akkor OC nélkül indulnak el a kártyák. (ilyenkor módosítom egy minimálisan az oc-t, leokézom és akkor már az én beállításaimmal fut)Rig2 hibátlan, mindig oc-val indul.
A másik, hogy tegnap este elment a net egy fél órára (borér)
Amikor újra jó lett akkor a rig2 elindult faszán, de a rig1 offline maradt, csak manuális reboot segítségével indult meg.Lehet valami beállítás az osben vagy biosban amit meg kéne néznem, hogy a rig1 is jól működjön?
-
-
prmcsk
addikt
Köszi a válaszokat.
Tehát a hiveos megy AMD vga-val és 6 darab 4GB kártyával, vagy hagyjam így, hogy egy darab 8GB-os, a többi meg 4GB-os ? Esetleg egy hiveos driver direktlink letöltéssel segítenétek még, amivel biztosan megy ? Nem kényelemből, de a koromnál fogva nulla angollal ez nekem sok lesz...
-
-
prmcsk
addikt
Üdv. Itt vidéken olyan egyedül túrok, mint az ujjam. Ezért is van, hogy nem tudjuk egymást okosítani, így ide fordulok.
Egy darab hatos fogattal, RX-580/4GB ETH-t túrok. Win10/64bit - Claymore 15 driverrel mentem úgy egy hónappal ezelőttig. Kevés GPU memre hivatkozva nem ment a claymore, amit ki is írt maga a szoftver. Ezt még megoldottam, hogy betettem egy RX-580/8GB kártyát a PCI-E16 slotba és ment minden tovább, egészen tegnap előttig.
Azóta a szoftver hibamentesen fut, de csakis egy kártya, a 8GB-os dolgozik, a többi csak úgy tesz, mert a további öt, vagy nullával, vagy 1,4 Mhs-el rendszerben van. A hat kártya összesen, vagy 30Mhs-el fut, ami nem buli. Néha wattmant ír ki, ami eddig emlékeim szerint, soha nem volt.
Kérdésem, hogy erre van e valami megoldás, vagy mást kell ezután túrnom e velük, amikre még képesek a 4GB kártyák ? Ha így van, mit ajánlotok ETH helyett, alternatívaként ?
Megköszönöm, ha felvilágosítotok…
-
kraftxld
félisten
válasz
golya87
üzenetére
Senkinek nincs exchange-en validált regje, se kriptovalutája, csak egy-egy bankszámla a különböző országokban. Transferwise az nem jó, mert ennél a melónál fontos nekik, hogy a fizetés így menjen. Valami speckó rendszert szögeltem amihez elvileg csak amcsik férhettek volna hozzá
-
kraftxld
félisten
Egy amcsi cég kifizetne egy melót amit csináltam, de szeretnének eléggé anoním maradni (nem őrült nagy összeg 1-2 ezer dollár).
Hogyan tudnák ezt elküldeni nekem a legegyszerűbben, hogy ne kelljen exchange-eken ID-t jóváhagyni, stb. -
sanzi89
addikt
-
varmi2
nagyúr
Melyik tőzsdéről tudnék kiutalni revolutra?
-
Emperor_
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
OK. Meglesem a windows-os verziót
.tom120514
Köszi
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Autós topik
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Macska topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ha windows megy a rigen akkor a teamviewer helyett a chrome távoli asztal, vagy még inkább a www.dwservice.net, ....de a win helyett fontold meg a hiveos-t, én 2,5 év win után mentem át augusztusban hive-re, de ég és föld a különbség, sokkal stabilabb és könnyebben kezelhetőbb, egyszerűbb
, addig is lehet bányászni, ha kiesik az eth a bányászható coinok közül érdekes lesz, hogy hová migrál a jelenleg eth-n lévő 250 Th/s kapacitás, ...ez olyan nagy érték, hogy ha még szét is oszlik a kis coinok között akkor is meg fogja érezni mind, rendesen megnő majd minden coinon a nehézség és csökken a jövedelmezőség.
sem a 600e, sem a 200e

Az RTX 3080 kártyák tényleg olyan jók bányászatra? (Nem tervezek venni, főleg ilyen célra, csak érdekel a hírek és kommentek láttán.)