Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Relaxing
tag
Rendszergazdáknak sem gond hova rakni a riget

-
ff-thomas
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek eladó USB Watchdog-ja? ~10-15 db-ra van szükségem. (Hirdetések között nem találtam, ebay/ali lassú.. 4 helyről rendeltem júliusban, azóta 1 csomag érkezett be...)
Köszi! T
-
Dexar007
veterán
,,Ezúttal rossz hírrel érkeztünk, sajnos az olcsóbb memóriákat, dráguló videókártyák követik. Az USA-Kína közötti kereskedelmi háború elég régóta tart, most pedig a videókártyaiparnak is sikerült belekeverednie. Egy új rendelet értelmében a Kínából érkező termékekre 10%-os adót vetettek ki, ez ráadásul csak a kezdet, ugyanis Trump ezt az új adót 2019 elejére 25%-ra tervezi emelni. Ez az emelés valószínűleg az európai piacra is kihatással lesz."
Long gyerekek. Long.
d -
Iginotus
addikt
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Dupla.
-
-
X Factor
addikt
válasz
Iginotus
üzenetére
Ez is megosztó dolog, több emberről is tudok, akiknek ismeretésgi körében van ipari felhasználó és egyszerűen megkérdezte h. berakhatja-e a hasonló fogyasztásű rig park-ját, puszira, hisz alapból akkora a fogyasztásuk h. ez kb kimutathatlan benne. Így ott van az 500-2000MH/s és közben 0 utána a villany költség. És úgy még 180 eur eth árfolyammal se rossz buli.
Szóval a kikacsintásokkal ellentétben, még lopni se kell az áramot h. adott esetben az embernek pénzbe ne kerüljön, persze egy jó adag szerencse illetve ismeretség nem árt hozzá.
-
Iginotus
addikt
-
Iginotus
addikt
válasz
melkah
üzenetére
Szerk: nem válasz akart lenni

Mennyire lehet alkudozni az áram szolgáltatóval? Mondjuk hogy nekem a rigek fogyasztanak 5000W-ot akkor egyedi szerződéssel a 36ft-ról mennyire lehet lealkudni az áram díját?
Szóval az évi 43800 KW/h ha jól számolom. durván 1,5 millió/év!
Ennyit lehet egyáltalán lakosságiba?
-
melkah
tag
Akinek van z9 vagy z9mini, erdekelne, hogy hol turjatok az "Equihash"-t vele? En nanopoolon zec-et tolok mostmar tobb mint ket hete, de nagyon hullamzik a profit (bar az avg hash rate a pool szerint hozza az elvartat). Nicehash-en meg nagyon sok rejectedet okoz, bar nem mertem ossze, hogy profit szinten melyikkel jarok jobban.
-
-
Vigilante
őstag
válasz
Htibimor
üzenetére
Ezt ajánlták nekem múltkor: https://coinmarketcap.com/currencies/metaverse/
-
Pioneer
őstag
Srácok!
A Poloniex-en megjelent az USDC (USD//Coin). Mi a lényegi különbség az USDT-hez képest?
Lehetőleg magyarul kérném a választ.
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Újra ethereumot szeretnék bányászni. De a 3 GB-os 1060-as kártyáim nem szeretnék igazán. Van valami szoftveres megoldás? Eddig Claymore-t használtam. Vagy bányásszak mást? Köszönöm, a válaszokat!!!

-
Dexar007
veterán
Ezazzz..

-
-
default.
őstag
Tisztelt Fórumtársak!
Van olyan coin, ami POS alapú, és érdemes lehet belőle "tartani"?
Az utóbbi időben elhatároztam, hogy eladom a vasat és veszek belőle kriptot.
Ha esetleg lenne valami jó Proof of Stake coin, abból szívesen bevásárolnék...Köszönöm szépen előre is!
Üdv! -
Johni5
őstag
[link] ESN/ETH -t itt nézzétek meg.Most úgy 40-50% plussz.
Más is számolt.Duplája is lett a Pool Hashrate 1 óra alatt.
-
Johni5
őstag
-
Johni5
őstag
-
Johni5
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
Mivel az esn nem váltós,ezért az nem lehet felül.-passz,hogy miért-De ha max sebességen megnézed az eth-n belül a pool menüt,akkor ott kiírja neked a napi bevételt az adott sebességen. pl 62Mhash 0.004 eth,esn meg 7.3 tehát 85 cent a most már 1.5 dodó ellen.--Ha megnézed,akkor a btg nek se az alsó harmadba kéne kullognia.
Bossp:Megy a váltás megint!
-
Yutani
nagyúr
7870-nel bányászni nem nagyon éri meg. Ha ingyen van az áram, akkor is csak 7 dollárt hoz havonta. Mondjuk abból kijön a Netflix előfizetésed.

-
Monero hardfork lesz: Monero Network Upgrade(Hard Fork) Countdown
Ezért:
Monero is under maintenance in Bittrex. XMR related auto exchange requests would be delayed or stopped temporarily.MPH oldal tetején ki van írva. Ilyenkor leállítanak minden ezzel kapcsolatos dolgot.
-
Bossp
addikt
Miningpool-on nem.akarja váltani a moneromat eth-ba
erről tudtok valamit hogy miért lehet? Mi történt a moneroval? -
mepet
addikt
válasz
AAntii
üzenetére
nem lesz amd fronton sem semmi extra, vagy ha mégis, az hamar kiderül. digitaltrends: RX 600 rumors
Ja, jönnek a hirdetések az apróra: "fázom, rigeimet visszavásárolnám"

-
AAntii
őstag
-
zseko
veterán
RX580 8GB-ot néztem ki, 85e volt az új ára anno. Bár ahogy most nézem, már nem sok van vissza, már 96e-ért találni. Használtan meg nekem 60-65e-nél többet nem igazán ér. Bár nem igazán bízom ismeretlen használt cuccokban.
Hát az elég sovány. Nektek mondjuk épp nem, de sima játékosnak, mint pl. én, azért jó, hogy lassan tényleg nem éri meg vga-val bányászni, és végre rendeződik az ára.
(#48327) Danex ja, kb erre számítottam, túl szép lett volna. Hát akkor ez hamvába holt

-
mepet
addikt
"Akartam jobb vga-t, pont a bányászat miatt nem tudtam venni (másfélszeres árat nem adok érte)..."
Már lent vannak az árak az ether bányászat felfutása előtti szinten. (RX 470: megjelenés után nem sokkal apróról kéz alól: 57500Ft volt. Most 45-ért találsz használtat az aprón.)Az utolsó kifizetésből kiszámoltam pontosan, hogy még pluszban vagyok-e. Jelentem igen, 6db RX570 hoz mostanában két hét alatt 1000Ft profitot.
7870 sehogy nem hoz annyit, mint a (40Ft/kwh) villanyszámla. -
zseko
veterán
válasz
golya87
üzenetére
És olyan van, amit egy HD7870-el érdemes?
Akartam jobb vga-t, pont a bányászat miatt nem tudtam venni (másfélszeres árat nem adok érte)...
Nem meggazdagodni akarok, ha a Netflix árát kitermelné (~1000Ft) már elég
A gépem egyébként is megy, böngészés vagy filmnézés mellett meg talán elfér.
Vagy túl nagyot álmodok?
-
Dexar007
veterán
Az aranybika piac elkezdodott..es sehol senki. De szep lesz ez majd par honap mulva..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vektast
aktív tag
(#48293) Franky2Ster
Gratula hozzá! ÉS Sok sikert! Ügyesek vagytok!

-
Ylgram1
tag
Sziasztok!
Én EthOS-t használok (Claymore single mining), AMD riggel (RX 580, no BIOS mod).
Sajnos a memória feszültségét nem engedi 900mV alá vinni.
Így a 10-es rig 309 MH-t tud max.Viszont ugyan ez a konfig Win10 alatt, a megfelelő Claymore beállításokkal simán tud 315 MH-t.
Sapphire RX 580 Nitro+, Micron ramokkal 850 mV, 2250 MHz.
Lehet a Windowst szidni, én is azt hittem, hogy majd a Linux milyen egyszerű lesz, megold minden problémát, de ezekben a vérzivataros időkben minden MH számít.
-
tom120514
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

d

erről tudtok valamit hogy miért lehet? Mi történt a moneroval?