Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
Köszönöm a kérdést, az érdeklődést és a teljesen értelmetlen hozzászólást (@htc07). Először is, amit én tudok az egy legális pénzkereseti lehetőség, nem kell átverni senkit hozzá, az, hogy minden részét nem ismeritek a krypto világnak az még nem jelenti azt, hogy csak átveréssel lehet pénz keresni benne.
@htc07, a megjegyzésedből következik, hogy fogalmad sincs, hogy az érmém miről szólt volna, ha akkor lett volna rá kereslet (csak hogy értesítselek, azóta elég sok érme kijött aranyfedezettel és eléggé népszerűek). A custom pool is egészen másról szólt, semmi köze nem volt az érmémhez.
Lehet, hogy egy lazább tanfolyamon leadják a C++-t de utána meséld már el nekem, hogy hogyan fogom magamat bitcoin protokollból mesterré csiszolni, szerinted hány év kell hozzá? És neked mennyi kellene, hogy kiképezd magad? És ha tudnál rendesen olvasni, akkor értenéd, hogy azt írtam, hogy egy programozásban jártas emberrel együtt, most, nem 10 év múlva, van arra lehetőség, hogy jó pénzt lehessen keresni, egy szóval sem írtam, hogy milliomos vagyok, nem is értem, hogy ezt honnan vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- PlayStation 3
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest